Răsturnare de situație în cazul accidentului cu ”mașina lui Vladimir Putin”. Șoferul preferat al liderului de la Kremlin nu este mort!

de A.M.P    |    08 Sep 2016   •   08:57
Răsturnare de situație în cazul accidentului cu ”mașina lui Vladimir Putin”. Șoferul preferat al liderului de la Kremlin nu este mort! Foto: pixabay.com

Un accident de circulaţie a devenit viral pe internet după ce s-a menţionat, în mod greşit, că în coliziune a fost implicată limuzina preşedintelui Vladimir Putin, iar şoferul preferat al liderului de la Kremlin şi-ar fi pierdut viaţa.

Vinovat pentru acest accident este şoferul de la bordul autoturismului Mercedes care, conducând cu viteză peste limita admisă şi pe contrasens, s-a izbit frontal cu un BMW de culoare neagră. Şoferul Mercedesului a fost grav rănit, însă a scăpat cu viaţă, scrie stiri.tvr.ro.

Şi-a pierdut viaţa bărbatul de la volanul autoturismului BMW din garajul Consiliului Federaţiei - camera superioară a Parlamentului.

În relatările poliţiei moscovite s-a spus doar că autoturismul implicat în accident era pe inventarul parcului de maşini aparţinând administraţiei prezidenţiale. La volan, într-adevăr, era unul dintre cei mai expertimentaţi şoferi, în vârstă de 69 de ani, dar în niciun caz nu era şoferul personal al lui Vladimir Putin.

 

Parteneri
x close