Antena 3 CNN Actualitate Răsturnare de situație în cazul accidentului cu ”mașina lui Vladimir Putin”. Șoferul preferat al liderului de la Kremlin nu este mort!

Răsturnare de situație în cazul accidentului cu ”mașina lui Vladimir Putin”. Șoferul preferat al liderului de la Kremlin nu este mort!

Răsturnare de situație în cazul accidentului cu ”mașina lui Vladimir Putin”. Șoferul preferat al liderului de la Kremlin nu este mort!
Sursa foto: Foto: pixabay.com
08 Sep 2016   •   08:57

Un accident de circulaţie a devenit viral pe internet după ce s-a menţionat, în mod greşit, că în coliziune a fost implicată limuzina preşedintelui Vladimir Putin, iar şoferul preferat al liderului de la Kremlin şi-ar fi pierdut viaţa.

Vinovat pentru acest accident este şoferul de la bordul autoturismului Mercedes care, conducând cu viteză peste limita admisă şi pe contrasens, s-a izbit frontal cu un BMW de culoare neagră. Şoferul Mercedesului a fost grav rănit, însă a scăpat cu viaţă, scrie stiri.tvr.ro.

Şi-a pierdut viaţa bărbatul de la volanul autoturismului BMW din garajul Consiliului Federaţiei - camera superioară a Parlamentului.

În relatările poliţiei moscovite s-a spus doar că autoturismul implicat în accident era pe inventarul parcului de maşini aparţinând administraţiei prezidenţiale. La volan, într-adevăr, era unul dintre cei mai expertimentaţi şoferi, în vârstă de 69 de ani, dar în niciun caz nu era şoferul personal al lui Vladimir Putin.

 

×
Subiecte în articol: Vladimir Putin
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close