Antena 3 Actualitate RĂSTURNARE de situație în cazul BOMBEI-SEXY din învățământ. Ce a apărut pe internet în urmă cu puțin timp

RĂSTURNARE de situație în cazul BOMBEI-SEXY din învățământ. Ce a apărut pe internet în urmă cu puțin timp

de S.T.    |    26 Sep 2017   •   14:43
RĂSTURNARE de situație în cazul BOMBEI-SEXY din învățământ. Ce a apărut pe internet în urmă cu puțin timp

Violeta Varga, angajata sexy de la Inspectoratul Școlar Arad, a demisionat.

Cadrul didactic nu a vrut să pericliteze imaginea ISJ Arad.

Conform unui comunicat de presa trimis către Libertatea de purtătorul de cuvânt al ISJ Arad, Violeta Varga a decis să renunțe la funcție:

„D-na prof. Violeta Varga a ocupat prin detașare în interesul învățământului, până la organizarea concursului, dar nu mai târziu de sfârsitul anului școlar 2017 – 2018, postul vacant de inspector școlar pentru educație permanentă. Doamna profesor a fost propusă pentru ocuparea acestui post prin adresa nr. 841/M/06.09.2017 transmisă către Ministerul Educației Naționale și a obținut avizul MEN prin adresa nr. 2085/DGMP/13.09.2017, înregistrată la ISJ Arad cu nr. 880/M/15.09.2017.

Precizăm că doamna prof. Violeta Varga a îndeplinit condițiile legale privind ocuparea acestui post: este cadru didactic titular, grad I, membru CNEME și a depus la secretariatul ISJ Arad CV și acord scris privind ocuparea funcției menționate, conform Metodologiei de organizare şi desfăşurare a concursului pentru ocuparea funcţiei de inspector şcolar din inspectoratele şcolare, aprobată prin Ordinul MECTS nr. 5558/2011, cu modificările și completările ulterioare.Ca urmare a articolelor apărute în presă, pentru a nu periclita imaginea Inspectoratului Școlar Județean Arad, d-na prof. Violeta Varga a decis să renunțe la funcția pentru care a fost numită”, se arată în comunicat.

Citiți și:

Violeta Varga, inspector școlar la ISJ Arad: „Trăiesc din munca de profesor. Pozele de pe Facebook nu mi se par exagerate”

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close