Antena 3 CNN Actualitate Război între două clanuri pe străzile din Podari. 15 "combatanți" au ajuns de urgență la spital

Război între două clanuri pe străzile din Podari. 15 "combatanți" au ajuns de urgență la spital

Două clanuri din comuna Podari, județul Dolj, au pornit un adevărat război, în această noapte, pe străzile din satul Livezi. Zeci de tineri înarmați cu bâte, săbii și topoare s-au lovit fără milă și au distrus câteva mașini.

Război între două clanuri pe străzile din Podari. 15 "combatanți" au ajuns de urgență la spital
Sursa foto: Facebook
de Alin Tarnovschi    |    30 Aug 2020   •   23:51

Totul a început de la un conflict mai vechi între cele două clanuri de romi din comuna Podari, iar în această noapte, zeci de tineri și-au dat întâlnire pe stradă pentru a-și regla conturile.

În bătaie au fost folosite arme albe, iar în total, 15 persoane au fost rănite și au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Speriați de scandalul uriaș de pe stradă, oamenii care locuiesc în satul Livezile au sunat la numărul unic de urgență 112, iar la fața locului au intervenit mai multe echipaje de Poliție, dar și luptători ai Serviciului de Acțiuni Speciale.

Într-un final, scandalul a fost aplanat, iar la fața locului au intervenit medicii SMURD și cei ai Serviciului de Ambulanță Dolj.

15 persoane rănite în urma luptelor de stradă au fost transportate la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Polițiștii au deschis o anchetă și continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs răfuiala.

×
Subiecte în articol: Podari Dolj
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close