Antena 3 CNN Actualitate Război Firea-Guvern, teatre vs. păcănele. Primarul Capitalei: Să ne ducem după fentă?

Război Firea-Guvern, teatre vs. păcănele. Primarul Capitalei: Să ne ducem după fentă?

E război între Gabriela Firea și guvern. Primarul Capitalei a avut o reacție foarte acida după ce guvernanții au refuzat redeschiderea teatrelor, dar au permis să se reia activitatea la sălile de păcănele.

Război Firea-Guvern, teatre vs. păcănele. Primarul Capitalei: Să ne ducem după fentă?
Sursa foto: Hepta
13 Iun 2020   •   15:25

”Atragem atenția asupra anunțului făcut de primarul Capitalei, Gabriela Firea, referitor la redeschiderea spectacolelor de teatru ale instituțiilor aflate în subordinea Primăriei Municipiului București în spații închise. 
Menționăm faptul că, potrivit normativelor în vigoare, spectacolele se pot desfășura doar în aer liber, cu participarea a maximum 500 de persoane, cu respectarea regulilor de distanță și de protecție sanitară.
Deocamdată, sunt interzise spectacolele desfășurate în spații închise!
În aceste condiții, descurajăm astfel de inițiative care riscă să pună în pericol viața și sănătatea comunităților locale, fiind pasibile de sancțiuni contravenționale sau penale. 
Facem apel la responsabilitatea managerilor teatrelor din București să nu transpună în fapt o astfel de decizie a primarului general al municipiului București. 
Menționăm faptul că primarul Capitalei nu poate emite un act administrativ contrar legilor în vigoare, iar în cazul în care acest lucru se va întâmpla prefectul municipiului București va acționa pentru suspendarea unei astfel de hotărâri.”, spune Grupul de Comunicare Strategică într-un comunicat.

Gabriela Firea, reacție acidă după comunicatul GCS

”Guvern : se deschid salile de joc, piscinele, salile de fitness (fara dus), cresele si gradinitele private, mai intai, se permit nunti/botezuri cu 50 persoane.

Primaria Capitalei : se redeschid teatrele, cu numar redus de spectatori, masti, distanta fizica, dezinfectanti, termometre.

Cica nu e bine!

Intr-adevar, intre o sala de teatru si una de pacanele e o diferenta! Parca si virusul e mai cu.. talent! La teatru! La pacanele trece neobservat, dragutul de el!!
Sa ne ducem dupa “fenta”??‍♀️?‍♀️
#CineCeSaInteleaga
#LaPacaneleInainte #LaCulturaInapoi”, se arată în mesajul transmis de Primarul Capitalei.

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close