Antena 3 CNN Actualitate Razie în Centrul Vechi al Capitalei. Substanţe interzise şi băutură fără acte, găsite de poliţişti

Razie în Centrul Vechi al Capitalei. Substanţe interzise şi băutură fără acte, găsite de poliţişti

Razie în Centrul Vechi al Capitalei. Substanţe interzise şi băutură fără acte, găsite de poliţişti
17 Ian 2015   •   09:33

A fost razie azi-noapte în Centrul Vechi al Capitalei. Patronii de cluburi şi pub-uri au fost luaţi la întrebări de poliţişti. Peste 13000 de pachete de ţigări şi 1086 de litri de whisky şi vodka au fost confiscate de oamenii legii. In urma controalelor ofiţerii de la serviciul de investigare a fraudelor au dar amenzi în valoare de 20.000 de lei.
 
Peste 100 de poliţişti au luat la control localurile din Centrul Istoric. Patronii au fost verificaţi dacă au acte pentru marfa de pe rafturi, dacă angajaţii au contracte de munca, dar şi dacă vreunul din localuri vinde substanţe interzise clenţilor. Decizia ofiţerilor, însă i-a nemulţumit pe cei care voiau să petreacă.

In doar câteva ore, poliţiştii au reuşit să depisteze mai multe nereguli la nu mai puţin de 6 localuri cunoscute din Centrul Istoric.

In urma controalelor au fost constatate 5 infracţiuni de evaziune fiscală, au fost aplicate 26 de contravenţii în valoare de 7000 de lei, iar câinii de la poliţia canină au reuşit să găsească asupra mai multor clienţi ţigări cu substanţe interzise.

×
Parteneri
Trucul cu care românii păcălesc automatele de reciclare
x close