Antena 3 CNN Actualitate Reacția bizară a unui american după ce a plătit 60 de lei pentru un mic dejun într-un restaurant din București

Reacția bizară a unui american după ce a plătit 60 de lei pentru un mic dejun într-un restaurant din București

Reacția total neașteptată a unui american după ce a plătit 60 de lei pentru un mic dejun într-un restaurant din București a devenit virală.

Reacția bizară a unui american după ce a plătit 60 de lei pentru un mic dejun într-un restaurant din București
de Gabriel Dano    |    24 Aug 2022   •   21:09

Bărbatul este stabilit în România de ceva vreme și s-a obișnuit atât de mult cu prețurile în creștere din țara noastră încât nota de plată nu i s-a părut deloc piperată, potrivit SpyNews.

În plus, acesta a fost mulțumit și de mâncarea pe care a servit-o în respectivul restaurant.  Mai mult decât atât, americanul a filmat totul, pentru a împărtăși experiența sa.cu cei care îl urmăresc pe TikTok.

El povestește că a comandat un meniu clasic, care includea mai multe gustări, dar și un suc, un ceai și un croissant. Toate acestea i-au adus o notă de plată de 12 dolari, adică aproximativ 60 de lei.

Deși foarte mulți internauți l-au lăudat pentru inițiativa lui, s-au găsit și comentatori ironici sau chiar răutăcioși.  Unul dintre prietenii virtuali l-a întrebat retoric pe bărbat dacă nu cumva în prețul croissantului, a fost inclus și biletul de avion.

@oopsimovedagain How I like to start my mornings, in the heart of the capital ??? #romania #engineer #bucuresti #breakfast #freedom #oopsimovedagain ♬ The Girl From Ipanema - 2008 Remastered - Frank Sinatra & Antonio Carlos Jobim

×
Subiecte în articol: american
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close