Antena 3 CNN Actualitate Reacția Gabrielei Firea, după ce PNL a depus plângere penala împotrivă ei: A fost o măsură abuzivă, încă sunt procese pe rol!

Reacția Gabrielei Firea, după ce PNL a depus plângere penala împotrivă ei: A fost o măsură abuzivă, încă sunt procese pe rol!

Bătălia electorală pentru Bucureşti a ajuns în faza plîngerilor penale. Violeta Alexandru anunţă că PNL o dă în judecată pe Gabriela Firea. Primarul General al Capitalei a avut o primă reacție după ce a auzit că este acuzat că tergiversează înlocuirea a doi consilieri generali PNL.

Reacția Gabrielei Firea, după ce PNL a depus plângere penala împotrivă ei: A fost o măsură abuzivă, încă sunt procese pe rol!
Sursa foto: Hepta
de Mirabela Vasile    |    25 Iul 2020   •   13:20

”Vă spun sincer că e o situație de-a dreptul hilară. Ministrul Muncii în loc să se preocupă să crească alocațiile și pensiile, că acesta e jobul principal pentru care e plătită de cetățenii țării, ea se ocupă cu atacuri politice nedemne și după cum observați că patru ani de zile consilierii PNL-USR nu au propus niciun proiect benefic pentru Capitală, ci dimpotrivă, au votat împotriva celor propuse de noi.

Acum vin cu o minciună foarte mare. Nu blochează nimeni accesul consilierilor generali în sala de consiliu sau în cadrul dezbaterilor, problema e la domniile lor. Ei au plecat către alte funcții care nu mai eprmiteau activarea în consiliu general, sau alți consilieri generali care au prăsit acest for.”, a spus Gabriela Firea

Măsură abuzivă. Sunt procese pe rol

”Din partea PNL București am primit recomandarea de a urca de pe lista de consilieri generali în rezervă a unor persoane care la rândul lor se consideră nedreptățite pentru că nu s-a urmat cronologia reieșită de pe lista câștigătoare după alegeri.

Mai concret nu au fost validați următorii consilieri de pe listă, ci unii au fost excluși, iar ei consideră că această măsură e abuzivă și practic alte nume din această listă de rezerve. În acest moment sunt procese pe rol.”, a adăugat Primarul General al Capitalei.

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea
Parteneri
Benzina, mai scumpă decât motorina pentru prima dată în ultimele 10 luni
x close