Antena 3 CNN Actualitate Reacția incredibilă a primarului din Chicago la adresa lui Trump, după protestele din SUA: "F... you"

Reacția incredibilă a primarului din Chicago la adresa lui Trump, după protestele din SUA: "F... you"

"F... you", este mesajul pe care primarul din Chicago Lori Lightfoot i l-a transmis lui Donald Trump cu privire la protestele ce au escaladat în toată țara, după moartea afro-americanului George Floyd.

Reacția incredibilă a primarului din Chicago la adresa lui Trump, după protestele din SUA: "F... you"
31 Mai 2020   •   09:54

”Scopul lui este să polarizeze, să destabilizeze Guvernul local şi să inflameze porniri rasiste. Iar noi nu-l putem lăsa absolut deloc s-o facă”, a subliniat vineri Lori Lightfoot cu privire la Donald Trump care a prevenit că represariile vor fi oprite cu ajutorul forțelor de ordine. „Când începe jaful, încep şi focurile de armă”, este mesajul Trump care a ofensat-o pe femeia de culoare aflată în fruntea orașului Chicago.

”Voi coda ceea ce vreau să-i transmit cu adevărat lui Donald Trump. Sunt două cuvinte: încep cu 'f' şi se termină cu 'you'”, a spus ea.

”Eu nu voi rămâne tăcută în timp ce acest om încearcă în mod cinic să transforme acest moment incredibil de dureros într-un moment în propriul său avantaj politic”, a denunţat primarul Chicago.

”Sunt o femeie de culoare şi sunt un lider. Şi mă simt obligată să mă exprim atunci când ceva atât de ofensator este spus de către cineva. Dar mai ales de către preşedinte. Şi nu îmi cer absolut deloc scuze pentru alegerea cuvintelor şi felul în care îi spun pentru ceea ce a spus. Este o greşeală. Este ofensator, iar el ar trebui să retracteze şi să-şi ceară scuze” a spus Lori Lightfoot

×
Subiecte în articol: Donald Trump
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Noi recorduri termice și risc major de incendii, în Europa. Țările sub Cod roșu
x close