Antena 3 CNN Actualitate Reacția medicului SMURD chemat la Sanador, unde a murit un copil: „Mi-am cerut scuze părinților”

Reacția medicului SMURD chemat la Sanador, unde a murit un copil: „Mi-am cerut scuze părinților”

Reacția medicului SMURD chemat la Sanador, unde a murit un copil: „Mi-am cerut scuze părinților”
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
de S.T.    |    25 Oct 2018   •   18:03

Un copil de un an și opt luni a murit weekendul trecut la Sanador, iar în acest caz a fost deschisă o anchetă. Medicul de pe ambulanța SMURD care a ajuns acolo a ținut să precizeze că a făcut tot ce a putut pentru a-l salva pe copil. El a mai spus că le-a cerut scuze părinților micuțului.

„Este o anchetă în desfășurare, voi lăsa persoanele competente să decidă cine este de vină și cine nu este de vină. Medicii, când am ajuns eu , făceau manevre de resuscitare, da. Procurorul va decide pentru a se soluționa cazul. Nu am posibilitatea să vă dau niciun detaliu. Nu pot eu să mă pronunț (dacă este o culpă medicală), eu am fost la acest caz, nu pot să mă pronunț. Am vorbit cu părinții copilului și mi-am cerut scuze pentru că am făcut tot ce am putut și ei au fost acolo, au văzut ce se întâmplă. Vor da și ei declarații și vom vedea ce se întâmplă”, a declarat bărbatul.

Cauza decesului copilului de 1 an şi 8 luni, care a murit în weekend la Sanador, un spital privat din Capitală, este un şoc hemoragic survenit în urma unei hemoragii interne, au precizat, luni, reprezentanţii Institutului Naţional de Medicină Legală (INML).

În acest caz, s-a autosesizat şi Colegiul Medicilor, care demarează o anchetă.

×
Subiecte în articol: SMURD medic
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close