Reacția lui Gabriel Oprea, după ce Senatul a votat împotriva începerii urmăririi penale: "Voi duce această cruce toată viața"

de G.S.    |    19 Sep 2016   •   19:16
Reacția lui Gabriel Oprea, după ce Senatul a votat împotriva începerii urmăririi penale: "Voi duce această cruce toată viața"

Gabriel Oprea a explicat în fața presei, după aflarea deciziei Parlamentului, că “va purta mereu o cruce cu el”, dar că era la datorie în noaptea tragicului accident și era singur în mașină.

“Dincolo de tragedie, a murit un copil, un coleg, mă aflam la datorie. Nu am fost nici la restaurant, nici nu se aflau alte persoane în mașină. (...) Eram la datorie, a fost o anchetă a Parchetului, să știți că antemergătorul poate merge și cu o viteză mai mare decât cea legală. În seara respectivă nu avea viteză. Este în anchetă. A căzut în groapă și este foarte ciudat, pentru că, din câte știu, în acea zi a trecut de patru ori pe lângă această groapă. (...) Nu ministrul stabilește traseul. De altfel, l-am și cunoscut. Voi duce crucea aceasta toată viața. (...) Din tot ce au spus profesioniștii, se pare că nu a fost marcată corespunzător groapa. A fost o tragedie, fiindcă pur și simplu era o misiune normală. Acele gropi i-au curmat viața. Am înțeles și amărăciunea părinților.”

 

Parteneri
x close