Antena 3 CNN Actualitate Recompensă pentru doi şoferi români de TIR care fură 500 de litri de motorină pe minut, în Danemarca

Recompensă pentru doi şoferi români de TIR care fură 500 de litri de motorină pe minut, în Danemarca

Recompensă pentru doi şoferi români de TIR prinşi în timp ce furau tone de motorină de la camioanele aflate în parcările din Danemarca. Cei doi au fost prinşi de Poliţie, însă ulterior au fost eliberaţi.

Recompensă pentru doi şoferi români de TIR care fură 500 de litri de motorină pe minut, în Danemarca
Sursa foto: Facebook / Rasmus Ebbesen
de Alin Tarnovschi    |    10 Apr 2021   •   15:45

Într-o primă postare pe Facebook, distribuită masiv în grupurile dedicate şoferilor, un cetăţean danez a publicat mai multe imagini, atât fotografii, cât şi un clip video, în care apare un camion înmatriculat în judeţul Argeş pe care este montată o pompă de furat motorină.

"Avertisment pentru toată lumea! Ne-au fost furaţi 1500 de litri de motorină, în urmă cu o zi, din mai multe camioane aflate în curtea noastră, în oraşul Esbjerg. Hoţii au fost arestaţi, însă unul dintre ei a fost eliberat şi a plecat cu camionul. Ultima dată a fost văzut conducând dinspre Esbjerg către Kolding. Au 30 de metri de furtun şi o pompă care poate scoate 500 de litri pe minut", a scris Rasmus Ebbesen în postarea de pe Facebook.

Heads up everybody.. vi fik forleden stjålet 1500litwr diesel fra flere forskellige lastbiler på vores adresse i...

Posted by Rasmus Ebbesen on Thursday, 8 April 2021

O altă postare face referire la aceiaşi şoferi români de TIR prinşi la furat de motorină în Danemarca şi la acelaşi camion înmatriculat în Argeş.

"Căutăm două persoane, este foarte important să le luăm urma. Ne-au furat 1.800 litri de motorină pe 5 aprilie. Conduc un DAF de culoare închisă cu numărul de înregistrare AG 97 RZW.

Există, desigur, o recompensă pentru cei care pot oferi informaţii despre unde locuiesc aceşti doi oameni minunaţi", se arată în postarea distribuită masiv în grupurile şoferilor.

Hej alle ???????????? Vi eftersøger 2 personer, det er meget vigtigt vi får fat i dem, da de har glemt deres brækjern...

Posted by Maimburg Servicecenter A/S on Saturday, 10 April 2021

×
Subiecte în articol: Danemarca şoferi români
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close