Antena 3 CNN Actualitate Recunoşti băieţelul simpatic din imagine? | Azi este unul dintre cele mai importante nume din România

Recunoşti băieţelul simpatic din imagine? | Azi este unul dintre cele mai importante nume din România

Băiețelul simpatic din imagine a devenit un nume important din clasa politică din România. Iată despre cine este vorba.

Recunoşti băieţelul simpatic din imagine? | Azi este unul dintre cele mai importante nume din România
Sursa foto: dcnews.ro
de Claudia Popovici    |    15 Iun 2023   •   21:21

Imaginea de mai sus reprezintă una din cele mai frumoase amintiri pe care băiețelul simpatic din imagini le are. Momentul în care a fost la aerodrom alături de tatăl său, unul dintre aviatorii de seamă ai țării noastre, răsplătit cu cea mai înaltă distincție a Aviației Române "Emblema de Onoare a Forţelor Aeriene".   

Fost pilot militar, Ion Ciolacu a adunat, în cei aproape 30 de ani de carieră militară, aproape 5.000 de ore de zbor pe diferite tipuri de avioane. A reușit nu mai puțin de 42 de decolări și aterizări într-o singură zi, notează dcnews.ro

Da, băiețelul simpatic din imagine este chiar Marcel Ciolacu proaspăt ales premier al României şi care, astăzi, a dat detalii importante din viaţa personală în cadrul unei conferințe de presă.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"N-am făcut ceva de ce să-mi fie rușine mie, familiei mele sau părinților mei. Niciodată!"

"Eu nu am mașină personală, de cinci sau şase ani. Am condus și Volkswagen, am condus și Opel cadet mare. După ce s-a născut băiatul le-am vândut, toate erau cumpărate la second-hand din Germania. M-am dus personal pentru că am avut un frate care s-a dus la muncă în Germania cu familia.

Prezint toată viața mea în detaliu astfel încât să nu mai circule minciuni. Ce vă pot spune foarte clar n-am furat niciodată și n-am mai fost acuzat, n-am fost chemat niciodată la DNA, am avut plângeri și am primit aceste clasări și cred că o să mai primesc mult timp.

N-am făcut ceva de ce să-mi fie rușine mie, familiei mele sau părinților mei. Niciodată! N-am făcut nimic rău în n-am făcut nimic rău împotriva nimănui și mi-am asumat toată viața tot ceea ce am făcut.

Deciziile pe care le-am luat, care este ritmul și când trebuie să fac anumite lucruri vă pot da explicații, dar repet, ne așezăm și stăm și vă răspund la toate întrebările.

La doctorat, după cum bine știți, am fost exmatriculat. Îmi doresc foarte mult. Este singurul lucru neterminat din viața mea. După ce mă las de politică, vă promit că o să termin și doctoratul", a spus premierul Marcel Ciolacu în cadrul unei conferințe de presă. 

De asemenea, noul premier a dezvăluit că, după stagiul militar, a intrat în afaceri și-a întemeiat o familie.

„Am cumpărat un apartament cu două camere... mi-am închis balconul”, le-a spus Ciolacu jurnaliștilor.

×
Parteneri
Florin Piersic a fost transferat la Terapie Intensivă!
x close