Antena 3 CNN Actualitate Regal aviatic pe cerul Capitalei. Nu rata cel mai mare show aerian al anului. Vezi aici imagini de senzaţie

Regal aviatic pe cerul Capitalei. Nu rata cel mai mare show aerian al anului. Vezi aici imagini de senzaţie

Regal aviatic pe cerul Capitalei. Nu rata cel mai mare show aerian al anului. Vezi aici imagini de senzaţie
Sursa foto: Foto: Antena 3
de S.T.    |    21 Iul 2012   •   11:47

Cei mai buni acrobaţi ai aerului din lume vor putea fi admiraţi, sâmbătă şi duminică, la show-ul aviatic de pe Aeroportul Băneasa.

Spectacolul aerian BIAS 2012 din Capitală este transmis în direct la Antena 3.

Realizatorul Antena 3 Niels Schneker şi reporterul Armina Dobrică comentează evoluţia aşilor aerului în direct.UPDATE 13:10-
Frecce Tricolori, cea mai mare echipă de acrobaţi aerieni din lume, i-a cucerit pe vizitatorii show-ului aviatic de pe Aeroportul Băneasa.

Frecce Tricolori reprezintă Forţele Aeriene ale Italiei şi este cea mai mare formaţie de acrobaţii aeriene, evoluând cu 10 aeronave, la o viteză de aproape 900 de km/h.

Piloţii care aspiră la calitatea de membru al prestigioasei Frecce Tricolori trebuie să aibă cel puţin 750 de ore de zbor pe un avion cu reacţie.


UPDATE 10:00- Spectacol de excepţie pe cerul Capitalei. Cel mai mare show aerian a debutat la aceasta oră pe aeroportul Băneasa.

Avioane MIG ale Forţelor Aeriene Române efectuează un exerciţiu de căutare-salvare.
--------------------------------------------------------------------------------------------

Peste 100 de aeronave participă la spectacolul aerian BIAS 2012 din Capitală.


Organizatorii promit un spectacol impresionant. Patru ore, vizitatorii vor putea urmări reprezentaţii de excepţie ale celor mai buni acrobaţi ai aerului, zboruri cu elicopterul, planoare şi baloane cu aer cald.

Iar cei mai curajoşi vor putea chiar să facă salturi cu paraşuta.

Intrarea publicului este liberă, la ediţia din acest an estimându-se o participare extrem de numeroasă a spectatorilor, de aproximativ 50.000 de persoane. Accesul se face prin Romaero.


Cei care intenţionează să meargă cu automobilul persoanal trebuie să ştie că organizatorii nu asigură locuri de parcare.

VEZI AICI PROGRAMUL EVOLUŢIILOR AERIENE BIAS 2012

×
Subiecte în articol: aeronave

Poliţiştii nu au mai întâlnit aşa ceva niciodată

Un şofer din Bucureşti a ieşit pozitiv la şapte din cele opt substanţe pe care aparatul Drugtest este programat să le detecteze

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close