Antena 3 CNN Actualitate Religie Cerera făcută de liderul Mormonilor! Spune că Dumnezeu i-a comunicat această schimbare

Cerera făcută de liderul Mormonilor! Spune că Dumnezeu i-a comunicat această schimbare

Cerera făcută de liderul Mormonilor! Spune că Dumnezeu i-a comunicat această schimbare
21 Aug 2018   •   15:22

Biserica lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă nu este un nume ușor de pronunțat, așa că mulți dintre noi aleg să îi spună pur și simplu Biserica Mormonă. Cu toate acestea, Russell M. Nelson, președintele bisericii și cel mai important membru al organizației religioase, spune că acest lucru nu poate continua. 

Într-o declarație publicată vineri, el a cerut ca numai numele întreg al bisericii să fie folosit de acum înainte. Nelson nu a expplicat care sunt exact motivele pentru această decizie, dar a spus că Dumnezeu i-a comunicat direct acest lucru. "Domnul mi-a împărtașit  importanța numelui pe care l-a ales pentru Biserica Să, Biserica lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă. Avem mult de lucru înaintea noastră ca să ajungem în armonie cu voia Lui". 

Membrii acestei biserici cred că Nelson, care va împlini 94 de ani luna viitoare, este un profet care comunică direct cu Dumnezeu. Schimbările vor dura însă ceva timp. Declarația lui Nelson, de exemplu, a fost făcută pe site-ul oficial al bisericii, mormonnewsroom.org. Site-ul principal al religiei rămane mormon.org, ceea ce conform noii cerințe, ar trebui schimbat.  

Sursă: The Guardian
  

×
Subiecte în articol: schimbare
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close