Antena 3 CNN Actualitate Religie Declarații șocante făcute de un preot din Galați. A fost la un pas să fie linșat de enoriași

Declarații șocante făcute de un preot din Galați. A fost la un pas să fie linșat de enoriași

Declarații șocante făcute de un preot din Galați. A fost la un pas să fie linșat de enoriași
Sursa foto: Foto: ziarulzona.ro/
10 Sep 2018   •   19:48

Un preot din localitatea gălăţeană Lieşti a fost la un pas să fie linşat de câţiva enoriaşi, după ce la o întâlnire culturală a făcut afirmaţii jignitoare la adresa românilor plecaţi să muncească în străinătate.

O întâlnire culturală organizată pe 6 septembrie la căminul cultural din localitatea gălăţeană Corod a degenerat într-un adevărat scandal, după ce, la un moment dat, i s-a dat cuvântul preotului Ion Croitoru, care slujeşte la o parohie din comuna Lieşti (judeţul Galaţi). „La început am ascultat un vers… . Să ştiţi că nu-i adevărat deloc! Ştiţi cine pleacă? Pleava! Cei care n-au rădăcini! Cei care nu au simţit româneşte!”, a spus preotul, spre consternarea şi furia celor prezenţi la adunarea culturală. Reacţia a fost imediată, mai mulţi enoriaşi fiind la un pas să-l linşeze pe omul bisericii, după cum consemnează www.ziarulzona.ro.

Oamenii au ţinut să-i spună preotului că rudele au plecat să muncească în străinătate din cauza sărăciei, nu pentru că ar fi ”pleavă”, cum i-a catalogat Ion Croitoru.

×
Subiecte în articol: preot diaspora
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close