Antena 3 CNN Actualitate Religie Leacuri cu care monahul Pahomie a păcălit boala aproape 100 de ani! N-a luat niciodată medicamente și nu a apelat la medici!

Leacuri cu care monahul Pahomie a păcălit boala aproape 100 de ani! N-a luat niciodată medicamente și nu a apelat la medici!

Leacuri cu care monahul Pahomie a păcălit boala aproape 100 de ani! N-a luat niciodată medicamente și nu a apelat la medici!
Sursa foto: sursa foto: Ortodoxia.me
17 Sep 2018   •   17:07

Se spune că n-a luat niciodată medicamente și nu a apelat la tratamentele chimice. Singurul lui medic a fost doar Bunul Dumnezeu!

Asta nu înseamnă că nu a fost bolnav niciodată, dar la vreme de boală a apelat întotdeauna la plante din grădina Domnului. Așa se face că în nenumărate rânduri mi-a dezvăluit o parte din terapiile sale, precum și remediile naturiste pe care le-a folosit de-a lungul atâtor ani.

Despre leacurile pentru răceală, pentru oase, dar și pentru liniștea creierului, am aflat taine, pe care acum le vom dezvălui tuturor. Poate că ar fi făcut-o părintele, pe când încă mai era printre noi, dar timiditatea l-a împiedicat să o poată face prin viu grai.

Continuarea, pe Ortodoxia.me.

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close