Antena 3 CNN Actualitate Religie MESAJE DE SF. NICOLAE. Cele mai frumoase urări pentru cei dragi, de Sfântul Nicolae

MESAJE DE SF. NICOLAE. Cele mai frumoase urări pentru cei dragi, de Sfântul Nicolae

MESAJE DE SF. NICOLAE. Cele mai frumoase urări pentru cei dragi, de Sfântul Nicolae
Sursa foto: Foto: doxologia.ro
05 Dec 2017   •   11:53

Mesaje pentru Sf. Nicolae. Cele mai frumoase urări şi sms-uri pentru Nicoleta şi Nicu! Marți, toți cei care poartă numele de Nicolae, Nicoleta, Nicușor, Niculiță, Niculina, Nicu, Nicole și alte derivate ale acestora își serbează ziua numelui, peste 800.000 de români sărbătorindu-şi onomastica de Sfântul Nicolae. Din totalul persoanelor care poartă aceste nume, aproape 538.500 sunt bărbați (Nicolae, Niculai, Nicusor, Niculae, Nicu, Nicula, Nicoara), iar aproximativ 280.000 sunt femei (Nicoleta, Niculina, Neculita, Nicolina, Nicola)”. Mai jos, mesaje de La multi ani pentru Sf. Nicolae. Cele mai frumoase urări şi sms-uri pentru Nicoleta şi Nicu!

Mesaje pentru Sf. Nicolae. Cele mai frumoase urări şi sms-uri pentru Nicoleta şi Nicu!  Ho, ho, ho! Nu știu ce cadouri iți va aduce Moș Nicolae, dar eu iți trimit o mulțime de îmbrățișări si gânduri călduroase!

Cu ocazia Sântului Nicolae va doresc sa aveți parte de un Moș Nicolae generos si momente pline de bucurie cu cei dragi!

Iți doresc ca de Sfântul Nicolae sa ti se împlinească o parte din vise, celelalte sa ti le împlinească Moș Crăciun!

Mesaje de La multi ani pentru Sf. Nicolae. Cele mai frumoase urări şi sms-uri pentru Nicoleta şi Nicu! Abia aștept sa vina Moș Nicolae, vreau sa îmi aducă foarte multe cadouri. Sa nu ne aducă nuielușe ca am fost cuminți tot anul… te iubesc Moș Nicolae!

Crede in ceea ce te poate face fericit! E doar o tradiție care a trezit sentimente de bucurie in sufletul tău încă de la primul Moș Nicolae. Gândește-te ca este același care are grija sa vina la tine de fiecare data. La mulți ani!

Sper ca sărbătoarea Sfântului Nicolae sa fie semnalul unui nou început, sa ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire si mai ales… multa dragoste!

Mesaje de La multi ani pentru Sf. Nicolae. Cele mai frumoase urări şi sms-uri pentru Nicoleta şi Nicu! Înnoiește-ti sufletul tău bun, așa cum li știu eu si trăiește câteva momente de fericire si mulțumire, si uita-te in ghetuțe! Ai sa găsești un gând bun de la mine. Te sărut!

Sper ca sărbătoarea Sfântului Nicolae sa fie semnalul unui nou început, sa ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire si mai ales… multa dragoste!

Un trandafir o floare si-o raza de soare sa-ti lumineze inima in aceasta zi deosebita. LA MULȚI ANI!

Mesaje de La multi ani pentru Sf. Nicolae. Cele mai frumoase urări şi sms-uri pentru Nicoleta şi Nicu! De Sfântul Nicolae va doresc sa aveți parte de cizmulițe pline de cadouri si cu lipici la fericire.

Fie ca celor care nu ați fost cuminți sa aveți norocul ca Moș Nicolae sa va umple ghetuțele cu nuielușe, dar din ciocolata.

Cu ocazia Sfântului Nicolae va doresc sa aveți parte de un Moș Nicolae generos si momente pline de bucurie cu cei dragi.

Mesaje de La multi ani pentru Sf. Nicolae. Cele mai frumoase urări şi sms-uri pentru Nicoleta şi Nicu! Cu ocazia Sfântului Nicolae iți doresc multa sănătate, fericire si nu in ultimul rând multa bucurie in viată! Sa fii iubit si sa ai parte numai de lucruri frumoase!

De Sf. Nicolae, fie ca cei dragi sa te înconjoare cu căldura sufletelor lor într-o seara magica, iar fericirea sa te ia in brațele ei in acest moment special!

In aceasta sfântă zi, iți doresc numai bine, multa fericire, îndeplinirea tuturor dorințelor si fie ca Sfântul Nicolae sa te călăuzească mereu in viată. LA MULȚI ANI!

Mesaje de La multi ani pentru Sf. Nicolae. Cele mai frumoase urări şi sms-uri pentru Nicoleta şi Nicu! Cu ocazia sărbătoririi numelui, primiți un călduros LA MULȚI ANI, multa sănătate multe realizări si tot ce va doriți lângă cei dragi.

Sufletul tău sa vibreze in armonie si pace, iubirea sa te primească in brațele-i pline de căldura si duioșie, iar norocul sa te urmeze oriunde. La mulți ani, de Sf. Nicolae!

Iți urez La mulți ani si fie ca Sfântul Nicolae sa-si coboare ochii asupra ta si sa iți dăruiască fericirea dorita si liniștea interioara.

Mesaje de La multi ani pentru Sf. Nicolae. Cele mai frumoase urări şi sms-uri pentru Nicoleta şi Nicu! La mulți ani si voioșie, Domnul alături de tine sa fie, Bucurii sa-ti dăruiască, nimic sa nu-ti lipsească!

Ne gândim cu toții la tine si pentru ca astăzi este o zi speciala iți uram un sincer La Mulți Ani!

Sper ca ziua numelui tău sa iți aducă multe motive de a sărbători. La mulți ani!

Mesaje de La multi ani pentru Sf. Nicolae. Cele mai frumoase urări şi sms-uri pentru Nicoleta şi Nicu! De ziua numelui tău cele mai frumoase dorințe sa devina realitate. La mulți ani!

Sa ai parte de sănătate, multe realizări si sa te bucuri de aceasta zi frumoasa mereu! La mulți ani, de ziua numelui!

Fie ca sfinții ce te protejează sa-ti aducă mult noroc, fericire si împliniri. Sa ai o zi minunata!

Mesaje de La multi ani pentru Sf. Nicolae. Cele mai frumoase urări şi sms-uri pentru Nicoleta şi Nicu! Ziua numelui sa-ti fie plina de realizări si sa te bucuri mereu de orice lucru frumos din viată ta! La mulți ani!

Cu ocazia sărbătoririi numelui primiți un călduros La Mulți Ani multa sănătate, realizări si tot ce va doriți alături de cei dragi.

Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urâri pentru o zi minunata si un an plin de realizări. La mulți ani înfloritori!

Mesaje de La multi ani pentru Sf. Nicolae. Cele mai frumoase urări şi sms-uri pentru Nicoleta şi Nicu! Pentru ca astăzi este o zi speciala pentru tine, mă alătur si eu celor ce-ti doresc din adâncul sufletului numai bine.

Trandafirii pe care i-ai adunat in cununa vieții tale, lasă-i astăzi sa se împletească intr-un buchet al împlinirii. Fie ca florile iubirii sa-ti împodobească viată si sa-ti vezi împlinite toate dorințele.

Iți doresc o ora de liniște, o zi de pace, o săptămâna de soare, un an de iubire, un veac de sănătate si un mileniu de bani. La Mulți Ani!

Mesaje de La multi ani pentru Sf. Nicolae. Cele mai frumoase urări şi sms-uri pentru Nicoleta şi Nicu! Daca toata lumea iți dorește ca aceasta zi sa fie una minunata, eu iți urez ca toate zilele ce urmează sa fie pline de bucurii si realizări astfel încât acest nou an sa iți umple sufletul de voie buna. La mulți ani!

Iți urez La Mulți Ani, pentru ca porți acest nume si fie ca Sfântul pe care li reprezinți, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iți dăruiască fericirea dorita si liniștea interioara.

De ziua numelui tău si in orice alta zi iți urez sa ai parte de momente speciale, cu bucurii si sa ramai cu multe amintiri plăcute. Sa ai o zi excelenta!

Mesaje de La multi ani pentru Sf. Nicolae. Cele mai frumoase urări şi sms-uri pentru Nicoleta şi Nicu! Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea si spiritul acestei zile sa va însoțească pretutindeni. Va doresc o zi de Sf. Nicolae cat mai frumoasa!

De ziua ce-ti surâde-n prag Si-i porți frumosul nume, Eu iți doresc tot ce-i mai drag Si mai frumos pe lume.

Din adâncul sufletului iți doresc ca anii ce se scurg sa treacă precum razele soarelui mângâie o trestie umeda si bătuta de vânt, precum iubirea alina sufletele suferinde. Sa fii fericita si mereu însoțita de cei care merita sa te iubească. LA MULȚI ANI !!!

Mesaje de La multi ani pentru Sf. Nicolae. Cele mai frumoase urări şi sms-uri pentru Nicoleta şi Nicu! Ne face deosebita plăcere sa-ti transmitem, cu prilejul zilei numelui, urâri călduroase de sănătate, liniște sufleteasca si bucurie, ție si celor ce-ti sunt dragi. La Mulți Ani!

Sa ai o zi frumoasa. Sa te bucuri de numele pe care-l porți, sa fii fericita, iubita si bucuroasa. La Mulți Ani!

Mesaje de La multi ani pentru Sf. Nicolae. Cele mai frumoase urări şi sms-uri pentru Nicoleta şi Nicu!

 

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close