Antena 3 CNN Actualitate Religie Rugăciunea pentru examene. Ce trebuie să citiți ca să scăpați de frică și de teama de eșec

Rugăciunea pentru examene. Ce trebuie să citiți ca să scăpați de frică și de teama de eșec

Rugăciunea pentru examene. Ce trebuie să citiți ca să scăpați de frică și de teama de eșec
Sursa foto: Foto: Agerpres
29 Mai 2018   •   13:17

Rugăciunea pentru examene. Când examenele se apropie, aveți nevoie de o rugăciune specială, adresată Maicii Domnului, pe care să o rostiți cu mare încredere, pentru că este grabnic ajutătoare.

Rugăciunea pentru examene. În același timp, copiii pot citi și Paraclisul Maicii Domnului, care îi va scăpa de frica de examen și le alunga teama de eșec.

Rugăciunea pentru examene. “Preasfântă Stăpână Născătoare de Dumnezeu, Casa pe care Înţelepciunea lui Dumnezeu Sieşi Şi-a zidit-o, Dătătoarea darurilor duhovniceşti, ceea ce de la cele lumeşti la cele mai presus de lume mintea noastră o înalţi şi pe toţi la cunoştinţa Adevărului îi ridici!

Rugăciunea pentru examene. Primeşte puţina rugăciune a nevrednicului/ nevrednicei robului/ roabei tău/ tale, care cu credinţă şi smerenie mă închin în faţa preacinstitei tale icoane şi cu umilinţă te rog: Dăruieşte bună sporire minţii mele, luminează-mă cu lumina cunoştinţelor, întăreşte-mi memoria, dă-mi priceperea cuvenită şi pune în gura mea cuvânt spre răspuns bun, ca înstrăinat fiind de deşertăciunea pământească şi slava deşartă să mă înalţ cu mintea şi cu inima spre cele nepieritoare şi veşnice.  Amin”.

×
Subiecte în articol: examen rugaciune
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close