Antena 3 CNN Actualitate Religie Semnul care prevestește a doua Venire a Lui Iisus, văzut în Transilvania

Semnul care prevestește a doua Venire a Lui Iisus, văzut în Transilvania

Semnul care prevestește a doua Venire a Lui Iisus, văzut în Transilvania
Sursa foto: foto: Pixabay.com
23 Aug 2018   •   17:17

Numarul 888, este cunoscut ca fiind numarul ce prevesteste o a II-a venire a lui Iisus pe Pamant, iar acesta a apărut pe un camp din Transilvania.

Un numar de 4 cercuri formeaza impreuna cate un opt, iar cercetatorii cred ca acesta reprezinta un semn divin. Imaginile au fost surprinse, în martie 2017, cu o drona de un cameraman profesionist, Cristi Moldovan, iar in imaginile din Sigmir, se observa clar formau nor opturi, potrivit bzi.ro.

Potrivit unor scrieri ortodoxe, Sfantul Nicodim Aghiortul (1749-1809) include in opera sa „Razboiul nevazut” fragmente din oracolele Siblei Eritreea si ale Siblei Cumana care prevestesc progorarea Fiului lui Dumnezeu pe pamant. Sf. Nicodim aminteste despre numarul numelui lui Iisus Hristos, si anume (ΙΗΣΟΥΣ = 888), precum si despre a II-a venire a lui Hristos.

In acelasi timp, oamenii din localitatea Sigmir, de langa Bistrita, sunt convinsi ca au avut parte de vizite ale extraterestrilor, insa cercetatorii de OZN-uri, ii calmeaza pe localnici, spunandu-le ca nu este vorba despre extraterestrii.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close