Antena 3 CNN Actualitate Religie Un preot rupe tăcerea: Tot ce s-a ascuns până acum despre cifra 666!

Un preot rupe tăcerea: Tot ce s-a ascuns până acum despre cifra 666!

Un preot rupe tăcerea: Tot ce s-a ascuns până acum despre cifra 666!
27 Aug 2018   •   17:34

Din cauza atator intrebari despre cifra 666, cunoscuta si drept cifra Diavolului, arhimandritul Daniil Gouvalis a decis sa vorbeasca deschis.

Pana acum a existat o isterie in masa legata de prezenta acestei cifre pe haine, vase, calculator, pasapoarte, scrie bzi.ro.

Este intr-adevar cifra Diavolului? Are ea puteri incontrolabile asupra noastra?

Conform arhimandritului Daniil Gouvalis, NU este adevarat. Da, sunt bancnote marcate cu 666, dar atat timp cat cumperi mancare pentru un cersetor ori haine pentru un nevoias, n-are cum sa fie vorba de Satana la mijloc. Daca te duci sa-ti platesti impozitul la stat si dai un ban marcat cu 666, nu are nici o legatura cu partea religioasa. Nu uita: "Dati Cezarului cele ce sunt ale Cezarului si lui Dumnezeu cele ce sunt ale lui Dumnezeu" (Matei 22, 21). Asadar, atat timp cat banul se intoarce de unde ti-a venit, esti in afara oricarui pericol.

Cu alte cuvinte, arhimandritul Daniil Gouvalis ne spune clar sa nu ne infricosam de acest lucru. In spatele terorii cu 666 nu sunt decat niste persoane cu interese meschine, ascunse, care vor sa creeze o isterie in masa, pentru putea manipula mai usor lumea. Si pentru totul e lumesc in acest caz, trebuie sa ne ingrijim de suflet.

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close