Antena 3 CNN Actualitate Rețeaua Orange și-a revenit, după o serie de probleme în toată țara. Rețeaua de fibră optică a fost secționată în trei județe. "Două secționări au fost simultane"

Rețeaua Orange și-a revenit, după o serie de probleme în toată țara. Rețeaua de fibră optică a fost secționată în trei județe. "Două secționări au fost simultane"

Rețeaua Orange și-a revenit, după o serie de probleme în toată țara. Rețeaua de fibră optică a fost secționată în trei județe. "Două secționări au fost simultane"
27 Mar 2019   •   18:35

Update: Serviciile de voce, date, precum și aplicațiile Orange funcționează în parametri normali. Le recomandam celor care inca intampina probleme sa inchida si sa redeschida telefonul. Mulțumim tuturor pentru răbdare și înțelegere, se arată într-un mesaj al companiei.

Update: "Au fost identificate 3 secționări ale rețelei de fibră optică în județele Bistrița-Năsăud, Brașov și Mehedinți. Două dintre secționări au fost simultane. Tehnicienii noștri au reușit să remedieze avaria cauzată de prima secționare și sunt în continuare pe teren. Serviciile încep să revină gradual la parametri normali de funcționare."

Operatorul de telefonie mobilă Orange are mari probleme la această oră.

Rețelele de date și voce nu funcționează în mai multe localități din țară. Totul a început în jurul orei 15.00

Serviciile nu sunt disponibile în Capitală, Satu Mare, Baia Mare, Arad, Galați, Deva, Cluj, Iași, Brașov sau Timișoara.

Nici portalul orange.ro nu poate fi accesat decât cu mari dificultăți.

”Momentan, o parte dintre clientii nostri intampina dificultati in accesarea serviciilor de voce si date, precum si a aplicatiilor Orange. Aceasta situatie se manifesta ca urmare a sectionarii multiple in reteaua de fibra optica. Colegii nostri din departamentul Tehnic lucreaza deja la remedierea problemei. Ne cerem scuze pentru neplaceri si iti multumim pentru intelegere. Revenim imediat ce avem noutati” au spus reprezentanții Orange.

×
Subiecte în articol: retea orange
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close