Antena 3 CNN Actualitate Revin ninsorile! Când ne va lovi valul de frig

Revin ninsorile! Când ne va lovi valul de frig

Revin ninsorile! Când ne va lovi valul de frig
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    26 Noi 2018   •   09:49

VREMEA. De marți se preconizează o răcire cu precipitaţii sub formă de ninsoare, iar vremea se va schimba radical.

Vremea va fi în general închisă luni. Temporar, va ploua în vestul, centrul şi nordul ţãrii şi pe arii mai restrânse în rest.

VREMEA. La munte, în special în zona Carpaţilor Orientali, iar în orele serii şi în extremitatea de nord-est, vor fi precipitaţii sub formã de lapoviţã şi ninsoare. Local în Moldova, se va produce polei.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în zona montanã, dar la cote mai reduse şi în sudul Banatului şi pe litoral.

VREMEA. Temperaturile maxime se vor încadra între 0 şi 14 grade. 

Vremea se va menţine în general închisă și marți. În cursul zilei, treptat aria precipitaţiilor se va restrânge; local va ploua în Banat, Crişana, Maramureş, în Transilvania vor predomina ploile, iar în Moldova şi în Carpaţii Orientali vor fi precipitaţii mixte.

VREMEA. Spre searã şi mai ales noaptea, precipitaţiile treptat vor cuprinde majoritatea regiunilor. Astfel la munte şi în Moldova vor fi ninsori, în Banat, Transilvania şi Maramureş vor fi precipitaţii mixte, în Oltenia şi Muntenia vor predomina ploile, iar în Dobrogea vor fi numai ploi.

Pe arii restrânse cantitãţile de apã vor putea fi mai însemnate, cu precãdere în regiunile sudice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri în sud-estul teritoriului, mai ales în a doua parte a nopţii.

VREMEA.  Temperatura aerului va marca o scãdere îndeosebi în regiunile intracarpatice, cu valori maxime ce se vor încadra între -1 grad în nordul Moldovei şi 12 grade în sudul Olteniei şi al Munteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între -5 şi 5 grade.

×
Subiecte în articol: vremea frig prognoza meteo
Parteneri
Noi detalii despre DJ Lalla, tânăra moartă la Mamaia
x close