Antena 3 CNN Actualitate Revizii de 400.000 euro la Otopeni, după ce directorul aeroportului a scăpat de o anchetă penală

Revizii de 400.000 euro la Otopeni, după ce directorul aeroportului a scăpat de o anchetă penală

de M.Z.    |    23 Apr 2013   •   07:54

Aeroportul Henri Coandă va intra în revizii ce costă aproape 400.000 de euro. Directorul aeroportului, Cornel Poteraşu, a semnat deja contractul cu firma UTI, care urmează să verifice starea calculatoarelor şi a instalaţiilor de telecomunicaţii din aeroport.

Potrivit jurnaliştilor de la ziarul Naţional, Poteraşu a scăpat de o anchetă penală după ce Agenţia Naţională de Integritate (ANI) l-a acuzat de fals în declaraţii şi a stabilit că este incompatibil.

După mai bine de trei ani, judecătorii au constatat că plângerea inspectorilor ANI nu a fost înregistrată niciodată, deci nu poate fi întocmit un dosar penal.

În urmă cu doi ani, inspectorii Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) acuzau conducerea fostei companii Aeroportul Internaţional Bucureşti Otopeni SA că a oferit contracte firmei UTI, acte prin care aeroportul a virat, ilegal, peste 22 de milioane de euro.

×
Subiecte în articol: Aeroport Otopeni
Parteneri
Noua formulă de calcul din Legea Pensiilor. Anunţul ministrului Muncii
x close