Antena 3 CNN Actualitate Risc de acvaplanare pe A2 București-Constanța. Circulația se desfășoară în condiții de ploaie torențială

Risc de acvaplanare pe A2 București-Constanța. Circulația se desfășoară în condiții de ploaie torențială

Circulaţia pe A2 Bucureşti - Constanţa se desfăşoară vineri seară în condiţii de ploaie torenţială, existând risc de acvaplanare.

Risc de acvaplanare pe A2 București-Constanța. Circulația se desfășoară în condiții de ploaie torențială
Sursa foto: Pixabay
de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Iun 2022   •   20:48

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe tronsonul kilometric 44 - 46 al autostrăzii A2 Bucureşti - Constanţa, localitatea Săruleşti (judeţul Călăraşi), sunt semnalate condiţii de ploaie, pe alocuri torenţială, existând riscul de acvaplanare.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să ruleze cu mare atenţie, să reducă viteza şi să se asigure corespunzător la schimbarea benzii de circulaţie.

Potrivit ANM, vremea în București va fi astăzi, până la ora 22.00, „în general instabilă. Vor fi perioade cu înnorări accentuate, averse şi descărcări electrice, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor depăși în medie 20...40 l/mp. Vântul va sufla moderat, cu unele intensificări în special asociate ploilor. Vor fi temperaturi maxime în general de 24...26 de grade și minime de 15...17 grade.”

×
Subiecte în articol: ploaie București Constanța
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close