Antena 3 CNN Actualitate Roberta Anastase şi reprezentanţi ai PDL au fost huiduiţi la ieşirea din cimitirul de la Ţebea (VIDEO)

Roberta Anastase şi reprezentanţi ai PDL au fost huiduiţi la ieşirea din cimitirul de la Ţebea (VIDEO)

Roberta Anastase şi reprezentanţi ai PDL au fost huiduiţi la ieşirea din cimitirul de la Ţebea (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Agerpres
12 Sep 2010   •   12:05

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, şi mai mulţi reprezentanţi ai PDL la manifestările de duminică de la Ţebea, judeţul Hunedoara, au fost huiduiţi de un grup de persoane, la ieşirea din cimitirul unde a avut loc omagierea lui Avram Iancu, informează Mediafax.

După depunerea de coroane la mormântul lui Avram Iancu din cimitirul din Ţebea, în cadrul manifestărilor de duminică a fost oficiat un Te Deum.

Ulterior, a avut loc o evocare a personalităţii lui Avram Iancu, ţinută de primarul din localitate, Romeo Farcaş.

La sfârşitul ceremoniei, când oficialităţile - între care preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, şi alţi reprezentanţi ai PDL, precum primarul din Arad, Gheorghe Falcă, şi secretarul Camerei Deputaţilor, Gheorghe Barbu - au vrut să iasă din cimitir au fost huiduite de un grup de persoane care au mers la poarta pe unde se făcea accesul autorităţilor.

Oamenii au huiduit şi au strigat "Hoţii, hoţii", întrebând "Unde este flota? Unde este CFR-ul?".

Din cauza acestui incident, delegaţia oficială a fost nevoită să se întoarcă şi să iasă din cimitir pe o altă poartă.

Ulterior, Roberta Anastase, reprezentanţii PDL şi prefectul de Hunedoara, Dezsi Attila, au plecat spre platoul de la Ţebea, unde va avea loc o serbare câmpenească şi unde sunt amplasate corturi ale formaţiunilor politice.

Pe drum, un moţ care era înfăşurat în steagul României i-a dăruit preşedintelui Camerei Deputaţilor o cocardă şi o carte cu Avram Iancu.

Delegaţia PDL s-a oprit la cortul filialei hunedorene a partidului, unde Anastase a fost întâmpinată cu "pită de Pecica".

Aproximativ 500 de persoane au participat, duminică, la Ţebea, în judeţul Hunedoara, la manifestările oficiale dedicate împlinirii a 138 de ani de la moartea lui Avram Iancu.

Antena3.ro

×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close