Antena 3 CNN Actualitate Rolls-Royce a lansat ”cel mai ambițios automobil creat vreodată”. Se vor fabrica doar trei exemplare

Rolls-Royce a lansat ”cel mai ambițios automobil creat vreodată”. Se vor fabrica doar trei exemplare

Rolls-Royce Motor Cars a lansat un nou model de vehicul de lux, cel mai scump creat vreodată de producător, Boat Tail, despre care spune că este „cel mai ambițios automobil creat vreodată” și care se va fabrica doar în trei exemplare.

Rolls-Royce a lansat ”cel mai ambițios automobil creat vreodată”. Se vor fabrica doar trei exemplare
Sursa foto: ROLLS-ROYCE MOTOR CARS PRESSCLUB
de Adelina Miron    |    28 Mai 2021   •   12:37

Boat Tail este o mașină cu patru locuri, de 5,8 metri lungime, cu partea din spate a vehiculului în formă de punte pentru iahturi.

Modelul Boat Tail se va produce doar în trei exemplare, pentru clienți atent aleși, iar prețul mașinii nu este public. Rolls-Royce Motor Cars a dezvăluit joi Boat Tail, un model de vehicul de lux pe care l-a numit „cel mai ambițios automobil creat vreodată”.

Peste 1.800 de piese noi au fost dezvoltate pentru Boat Tail, fiecare dintre ele având caracteristici de lux, cum ar fi frigidere duble pentru șampanie și ceasuri personalizate care pot fi purtate sau introduse în mașină.

Noul model vine în contextul în care Rolls-Royce lansează o nouă divizie în cadrul afacerii sale, Coachbuild, un program exclusiv pentru invitați, care va permite celor mai de seamă clienți ai producătorului de automobile să solicite mașini unice, potrivit CNBC.

„Rolls-Royce Coachbuild este o revenire la originea mărcii noastre. Reprezintă o oportunitate pentru un număr restrâns de persoane selectate să participe la crearea unor modele cu totul unice și cu adevărat personale care vor avea semnificație istorică.”

Descriind-o ca o „mașină minunată, magnifică”, CEO-ul Rolls Royce, Torsten Müller-Ötvös, a spus că clientul a fost implicat în „fiecare pas al călătoriei” și că crearea unor astfel de mașini personalizate a fost „banii nu pot cumpăra experiență.”

×
Subiecte în articol: Rolls-Royce automobil
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close