Antena 3 CNN Actualitate Un român din Anglia, părăsit de iubită, a povestit Poliţiei cum au furat împreună bunuri de 100.000 de lire de la Amazon

Un român din Anglia, părăsit de iubită, a povestit Poliţiei cum au furat împreună bunuri de 100.000 de lire de la Amazon

Un român din Anglia, părăsit de iubită, a povestit Poliţiei cum au furat împreună bunuri în valoare de 100.000 de lire dintr-un centru de distribuţie al Amazon.

Un român din Anglia, părăsit de iubită, a povestit Poliţiei cum au furat împreună bunuri de 100.000 de lire de la Amazon
Sursa foto: BPM Media
de Alin Tarnovschi    |    21 Apr 2021   •   15:03

Rănit în dragoste, Lucian Leonte (37 de ani), a ameninţat-o pe fosta iubită, Maria Stricescu (51 de ani), că se va duce la Poliţie şi va povesti totul, chiar şi cu riscul de a ajunge închisoare.

Femeia nu l-a primit înapoi pe tânăr, astfel că acesta şi-a pus planul în aplicare, astfel că ambii au fost condamnaţi la închisoare.

Cei doi români au lucrat împreună la un depozit al Amazon din Kegworth, în apropierea aeroportului East Midlands din Leicestershire.

În perioada în care au muncit la Amazon, cei doi au furat bunuri în valoare de aproximativ 100.000 de lire printr-o schemă simplă, dar care a fost descoperită de angajator şi de autorităţi abia după ce bărbatul a povestit totul.

Printre lucrurile furate de români se numără laptopuri, iPad-uri, parfumuri, haine, telefoane mobile sau alte bunuri electronice, notează DailyMail.

"Tunul" de la Amazon a ieşit la iveală în urmă cu câteva luni, atunci când poliţiştii au fost chemaţi în casa celor doi din Derby pentru a intervenit într-un caz de violenţă domestică.

Dat afară din casă şi din viaţa Mariei, Lucian a explicat poliţiştilor cum au reuşit să fure o avere din depozitul Amazon. Astfel, femeia a fost prinsă de poliţişti în timp ce încerca să fugă acasă în România.

În casa acesteia, ofiţerii au găsit bunuri în valoare de aproximativ 50.000 de lire.

×
Subiecte în articol: Anglia Marea Britanie Amazon
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close