Antena 3 CNN Actualitate Român prins în Germania cu 62 de kilograme de monede scoase din uz cu care voia să păcălească aparatele din cazinouri

Român prins în Germania cu 62 de kilograme de monede scoase din uz cu care voia să păcălească aparatele din cazinouri

Un român a fost prins de poliţiştii de frontieră din Germania cu 7.500 de monede de 2 euro, scoase din uz. Banii, folosiţi pentru a păcăli aparatele de jocuri de noroc din cazinouri, erau ascunşi în maşina românului.

de Naty Badea    |    15 Noi 2023   •   13:02

Românul avea în maşină 62 de kilograme de monede de doi euro aflate într-o stare avansată de degradare. Banii erau ascunşi în compartimentul special pentru roata de rezervă.

El le-a declarat poliţiştilor de frontieră germani că le-a găsit într-un coş de gunoi de la Verona, din Italia. Respectivele monede aveau o valoare iniţială de 15.000 de euro, dar acum erau deteriorate şi deformate.

În urma anchetei, poliţiştii au descoperit că monedele fuseseră cumpărate la fier vechi, apoi au fost refăcute pentru a fi folosite la aparatele de jocuri de noroc din cazinouri.

Românul a fost condamnat la doi ani de închisoare pentru falsificare de monede şi spălare de bani, primind o pedeapsă atât de mică pentru că, în final, şi-a recunoscut faptele în faţa instanţei.

×
Subiecte în articol: Germania cazinouri
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close