Antena 3 CNN Actualitate Românul din Spania care și-a tranșat iubita minoră a fost arestat

Românul din Spania care și-a tranșat iubita minoră a fost arestat

Românul de 23 de ani din Spania care și-a tranșat iubita minoră a fost arestat în Spania. Polțiștii au fost îndrumați pe urmele criminalului chiar de familia fetei, care nu a mai reușit să ia legătura cu tânăra plecată să își viziteze iubitul.

Românul din Spania care și-a tranșat iubita minoră a fost arestat
Sursa foto: La Vanguardia
de Adelina Miron    |    16 Iun 2021   •   17:24

Bărbatul de 23 de ani stabilit în Sevilla este acuzat de omucidere după ce a recunoscut că a ucis-o pe fosta iubită în vârstă de 17 ani. 

Tânărul a mers la poliție în compania unui avocat și a mărturisit cum a torturat-o și a ucis-o pe minoră, cu care are și un copil în vârstă de patru luni. Apoi i-a îndrumat pe agenți către zona de la periferie unde a fost găsit trupul fetei. 

Polițiștii au descoperit părti din cadavrul fetei într-o parcare din orașul Estepa, dar și în alte zone de la periferia orasului, potrivit La Vanguardia, citat de Ziare.com.

Cei doi s-au cunoscut când fata avea 11 ani, iar românul 16 ani, dar s-au despărțit după nașterea copilului. Familia fetei a declarat ca Rocia a fost de mai multe ori agresată de fostul iubit, dar că niciodată nu a depus plângere.

După ce a ucis-o pe tânără, românul a vrut să o inducă în eroare pe sora fetei și i-a trimis un mesaj de pe contul de Facebook al acesteia în care ar fi anunțat familia că se mută din oraș cu un alt bărbat, cerând ca fostul iubit să aibă grijă de copil.

×
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close