Antena 3 CNN Actualitate Doi români au jefuit o secţie de poliţie din Spania

Doi români au jefuit o secţie de poliţie din Spania

Doi români au furat, vineri noaptea, pistoalele și uniformele polițiștilor, ca să se răzbune după ce au fost prinși încălcând restricțiile pe o stradă din Spania.

Doi români au jefuit o secţie de poliţie din Spania
Sursa foto: Larazon.es
de Claudia Popovici    |    28 Feb 2021   •   13:12

Încidentul a avut loc în cazarma Gărzii Civile din Villafranca de los Caballeros, în Toledo, unde la ora furtului nu era prezent niciun agent.

Totul a început vineri noaptea la ora 01:00 când agenții au identificat doi români pe stradă, care au încălcat restricțiile naționale impuse de coronavirus.

Revoltaţi de gestul jandarmilor, două ore mai târziu, românii s-au gândit să jefuiască clădirea oficială.

Infractorii au furat pistoalele și uniformele polițiștilor, ca să se răzbune după ce au fost prinși noaptea încălcând restricțiile naţionale impuse de coronavirus pe o stradă  din Spania.

Zis şi făcut. Au intrat în clădire pe ușa din spate, au furat arme, uniforme, alte materiale personale și o pălărie de goblin şi după au sărit peste un perete ușor accesibil.

La patru dimineața, când agenţii au văzut ușa principală deschisă au dat alarma.

Poliţiştii au făcut imediat legătura cu infractorii şi au mers în orașul Camuñas, unde acestia locuiesc.  Au observat că vehiculul lor era parcat în faţa casei și, în interior, era pălăria de goblin care fusese furată.

Polițiștii au supravegheat casa până în zori și i-au arestat pe români fix în momentul când se pregăteau să plece. La percheziţii, agenţii au găsit armele, uniformele și obiecte provenite din alte jafuri.

Primele suspiciuni, vizau infracțiunile comune, fără a putea exclude alte ipoteze, cum ar fi ideea de a vinde armele jihadiștilor, care e cercetată acum de anchetatori, scrie La Razon.
 

×
Subiecte în articol: romani Spania jaf secţie de poliţie
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close