Antena 3 Actualitate România are noi ambasadori la UE și NATO

România are noi ambasadori la UE și NATO

de Gabriel Dano    |       |    02 Dec 2021   •   16:29
România are noi ambasadori la UE și NATO
Sursa foto: Foto captura Antena 3

Comisiile reunite pentru politică externă din Senat și Camera Deputaților au audiat candidații propuși pentru posturile de ambasadori ai României la NATO și UE. În urma auderilor, ambii diplomați au primit avize favorabile.

Este vorba despre Iulia Raluca Matei, secretar de stat în MAE, desemnată pentru a conduce Reprezentanța Permanentă a României pe lângă Uniunea Europeană și Dănuț Sebastian Neculaescu, secretar de stat în MAE, desemnat pentru a conduce Delegația Permanentă a României pe lângă NATO.

Președintele Comisiei pentru politică externă din Senat, Titus Corlățean, a adresat felicitări pentru calitatea de excepție a parcursului profesional al celor doi candidați propuși pentru funcțiile de ambasadori extraordinari și plenipotențiari ai României și le-a urat mult succes în importanta lor misiune de promovare a intereselor statului român pe lângă Uniunea Europeană și NATO.

×
Subiecte în articol: NATO UE
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close