Antena 3 CNN Actualitate România, lovită de al treilea val de viscol. Doi oameni au murit de frig în case

România, lovită de al treilea val de viscol. Doi oameni au murit de frig în case

România, lovită de al treilea val de viscol. Doi oameni au murit de frig în case
Sursa foto: Foto Agerpres
18 Ian 2017   •   08:08

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri, atenţionări nowcasting Cod galben de vânt puternic, valabile în patru judeţe din sud-estul ţării, pe durata următoarelor ore.

Potrivit meteorologilor, până la ora 14:00, în zona de câmpie a judeţului Buzău şi în judeţele Ialomiţa şi Brăila se vor semnala intensificări ale vântului, cu viteze la rafală de 55 - 65 km/h, izolat 70 km/h, asociate cu zăpadă spulberată.

De asemenea, până la ora 12:00, judeţul Tulcea se află sub Cod galben de vânt puternic, care la rafale va depăşi 55 - 65 km/h,
iar zăpada va fi spulberată.

Anterior, ANM anunța COD GALBEN de viscol pentru judeţele Caraş-Severin, Călăraşi şi Constanţa până miercuri, la ora 10.00.

În sudul Olteniei şi în sud-vestul Munteniei va ninge şi se va depune strat nou de zăpadă.

Potrivit meteorologilor, maximele acestei zile sunt cuprinse între -8 grade Celsius, în Transilvania, și plus 2 - 3 grade Celsius, în partea de vest a teritoriului. În nord-vestul țării și în județele din sudul țării cerul va fi mai mult noros, iar vântul va continua să bată cu putere.

În București vremea rămâne rece, maxima zilei fiind de -3 grade Celsius. În următoarele zile sunt șanse să apară soarele, însă nu se va simți acest lucru și în termometre.

Doi oameni au murit de frig în case

×
Subiecte în articol: prognoza meteo
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close