Antena 3 CNN Actualitate Ronnie O'Sullivan și Stuart Bingham, campioni la snooker, s-au recules la Colectiv

Ronnie O'Sullivan și Stuart Bingham, campioni la snooker, s-au recules la Colectiv

Ronnie O'Sullivan și Stuart Bingham, campioni la snooker, s-au recules la Colectiv
22 Noi 2015   •   15:00

Legenda snookerului Ronnie O'Sullivan și actualul deținător al titlului suprem, Stuart Bingham, s-au recules, duminică, timp de mai multe minute, în fața clubului Colectiv în memoria victimelor incendiului din 30 octombrie, notează Agerpres.

"Este un moment foarte trist. Am vrut să venim aici să aprindem o lumânare pentru victime. Este o onoare pentru noi. Le transmitem familiilor îndoliate, rudelor, prietenilor un mesaj că acești oameni nu vor fi uitați", a spus Ronnie O'Sullivan, care a aprins o lumânare și a ținut la piept drapelul României.

El a precizat că a aflat despre această tragedie de la un prieten din România și că a dorit să vină la Colectiv pentru a le arăta respectul său celor care au avut de suferit.

"Ne rugăm pentru victime, pentru familiile lor. Am și eu o familie și mă întreb cum ar fi fost dacă cineva din familia mea s-ar fi aflat acolo. Mă gândesc și la cei care au supraviețuit, la cum se simt. Nu știu cum poți trăi când pierzi pe cineva drag. Există speranță, există Dumnezeu", a adăugat O'Sullivan.

Campionul Stuart Bingham a vorbit despre lucrurile mai importante în viață.

"O zi tragică pentru București, un moment foarte trist. Și ce s-a întâmplat la Paris arată că viața este scurtă, trebuie să trăiești momentul în fiecare zi. Să joci snooker e o mică parte a vieții. Lucruri ca acestea sunt mai importante", a spus Stuart Bingham.

Ronnie O'Sullivan, cvintuplu campion mondial la snooker, și Stuart Bingham, actualul deținător al titlului suprem, susțin meciuri demonstrative la București.

×
Subiecte în articol: incendiu club colectiv Club Colectiv
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close