Antena 3 CNN Actualitate Rusia îi desființează pe britanici: ”Marea Britanie se află pe partea greșită a istoriei!”

Rusia îi desființează pe britanici: ”Marea Britanie se află pe partea greșită a istoriei!”

Rusia îi desființează pe britanici: ”Marea Britanie se află pe partea greșită a istoriei!”
Sursa foto: Foto:wikipedia.org / Siria - roșu: armata siriana, verde: rebelii, galben: gruparea SDF, gri: ISIS, alb: Frontul Al-Nusra
16 Dec 2016   •   09:23

Ambasadorul rus la Londra a sugerat că  a sugerat Marea Britanie se află în "partea greșită a istoriei" cu avertismentele lansate recent cu privire la atrocitățile comise în orașul sirian Alep.

Alexander Yakovenko, care sprijină regimul președintelui sirian Bashar al-Assad, a afirmat că oficialii britanici au folosit informații ”fabricate” de teroriști, scrie The Independent.

"Crimele și atrocitățile comise de teroriști sunt prezentate ca și când ar fi comise de armata siriană, care luptă pentru eliberarea poporului său de teroare", a spus el.

"Suntem surprinși că eliberarea orașului Alep de către armata siriană, eliberarea a sute de mii de sirieni, femei și copii, este prezentată de autoritățile britanice ca o tragedie pentru poporul sirian.

"Nu putem fi de acord cu această abordare și ne-am dori să vedem Marea Britanie pe partea corectă a istoriei", a spus ambasadorul.

×
Subiecte în articol: Rusia Marea Britanie Alep
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close