Antena 3 CNN Actualitate S-a dat verdictul în scandalul dintre Gigi Becali şi Remus Cernea. Latifundiarul a câștigat procesul

S-a dat verdictul în scandalul dintre Gigi Becali şi Remus Cernea. Latifundiarul a câștigat procesul

S-a dat verdictul în scandalul dintre Gigi Becali şi Remus Cernea. Latifundiarul a câștigat procesul
Sursa foto: Foto. Agerpres.ro
09 Iun 2017   •   13:06

Gigi Becali a câştigat procesul cu Remus Cernea, în urma căruia fostul deputat l-a dat în judecată. Remus Cernea i-a cerut să plătească daune în valoare de 50.000 de euro pentru că l-a jignit. Potrivit Cancan.ro, magistraţii s-au pronunţat în acest caz şi au respins acţiunea lui Cernea, însă fostul deputat poate face apel.

Incidentul a început anul trecut, după ce Gigi Becali s-a contrat cu Remus Cernea în public. Acesta a fost acuzat printre altele că ar fi discriminat comunitatea gay. 

"Au fost mai multe emisiuni la care am fost invitat în direct, iar domnul George Becali a intervenit prin telefon, însă limbajul domniei sale a fost unul extrem de agresiv, extrem de injurios. Este pentru prima dată când am decis să şi acţionez în instanţă pe cineva care proferează astfel de violenţe de limbaj pentru că erau şi ameninţări cu violenţe fizice acolo.", susținea Cernea. Fostul deputat a solicitat în instanţă despăgubiri în valoare de 50.000 de euro, din care voia să doneze o bună parte pentru organizaţiile care militează pentru separarea dintre stat şi biserică.

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close