Antena 3 CNN Actualitate S-au folosit de dragoste pentru a păcăli poliţia. Vezi ce făceau doi tineri în timp ce se sărutau

S-au folosit de dragoste pentru a păcăli poliţia. Vezi ce făceau doi tineri în timp ce se sărutau

S-au folosit de dragoste pentru a păcăli poliţia. Vezi ce făceau doi tineri în timp ce se sărutau
Sursa foto: Foto: Mediafax
08 Iul 2012   •   10:18

Doi tineri din Dolj au fost prinşi de poliţişti când încercau să introducă 7 telefoane mobile în penitenciarul din Târgu Jiu.   Conducerea penitenciarului avea semnale despre acest lucru şi a anunţat imediat poliţia care le-a organizat un flagrant.

Cei doi tinerii se plimbau pe lângă zidurile penitenciarului. S-au oprit la una dintre ferestrele închisorii şi au înmânat unui indivit din spatele gratiilor două colete. Poliţiştii care filau zona, au urmărit totul pas cu pas.

Cei doi tineri se plimbau ca şi doi tineri îndrăgostiţi, care s-au oprit în dreptul unei ferestere de la penitenciar pentru a se săruta. La fereastră a apărut însă un deţinut care a primit două colete.

Într-una dinte cutii oamenii legii au găsit 7 telefoane mobile, iar în cealaltă încărcătoarele.

Deţinutul este cercetat acum pentru introducerea de bunuri în interiorul penitenciarului , şi riscă pană la 2 ani de închisoare.

Telefoanele mobile erau pentru deţinut, prieten al celor doi tineri, care le valorifica în penitenciar. Curierii de ocazie au declarat că nu ştiau ce se află în cele două cutii. Acum riscă şi ei să ajungă după gratii.

×
Subiecte în articol: Dolj politisti detinut telefoane mobile
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close