Antena 3 CNN Actualitate Sabina Iosub, despre locul unde infrastructura se dezvoltă zi de zi

Sabina Iosub, despre locul unde infrastructura se dezvoltă zi de zi

Sabina Iosub, despre locul unde infrastructura se dezvoltă zi de zi
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    10 Mai 2018   •   10:29

Sabina Iosub, trimisul special Antena 3 în China, a filmat pe cel mai lung pod maritim din lume, înainte ca el să fie inaugurat.

Un alt obiectiv impresionant vizitat de Sabina Iosub este cel mai înalt turn de televiziune din lume, cel din Guangzhou.

„M-a impresionat profund ceea ce am văzut în provincia Guizhou, o provincie care 173.000 de km². În această provincie sunt 194.000 de kilometri de autostrăzi. Nu au greșit niciun zero. Provincia era cea mai săracă din China și și-au dat seama că dacă nu investesc în infrastructură vor ajunge să nu mai aibă cum să trăiască. Timp de șase ani au investit în infrastructură, au făcut autostrăzi și poduri, inclusiv piste de biciclete. Legând provincia de restul Chinei au reușit să iasă din sărăcie”, a spus Sabina.

„Am aflat cu surprindere că în China se importă trifoi din România. Dacă am găsi parteneriate pe care să le facem cu state mari, poate am reuși să creștem și noi”, a adăugat ea.

În China, pentru a străbate distanțele imense, trenurile de mare viteză sunt o bună alegere. În cel mult patru ore, călătorii pot ajunge în unele dintre cele mai îndepărtate provincii.

Cu trenul se poate ajunge ușor din Beijing în provincia Guizhou.

Aflați mai multe informații urmărind materialul video de mai jos!

×
Subiecte în articol: Sabina Iosub previziuni China
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close