Antena 3 Actualitate Sănătate Acestea sunt obiceiurile banale care îți distrug inima

Acestea sunt obiceiurile banale care îți distrug inima

16 Aug 2018   •   10:03
Acestea sunt obiceiurile banale care îți distrug inima
Sursa foto: Foto: pixabay.com

Exerciţiile fizice sunt benefice pentru o inimă sănătoasă. Dar cei mai mulţi dintre noi avem şi nişte locuri de muncă ce ne țin în scaun pentru mare parte din zi, ori, asta este o problemă pentru sănătatea inimii.

Pentru a te asigura că inima ta nu va avea prea mult de suferit, pot face câteva plimbări de câteva minute pentru îmbunătăţirea circulaţiei, chiar dacă este vorba despre a da roată camerei.

De la un pahar de alcool la prea multe pahare. Ştim că un pahar de vin pe zi – pentru femei – şi două – pentru bărbaţi – fac bine la inimă. Dar mai mult de atât poate creşte nivelul grăsimilor în sânge, ca şi nivelul tensiunii arteriale.

Dacă ai nevoie să slăbeşti ia-o pas cu pas. Chiar şi o scădere modestă la nivelul taliei este benefică pentru inimă. Atunci când nu eşti în dispoziţie e dificil să faci ceva pentru sănătatea ta, de exemplu exerciţii fizice.

Fumatul activ sau pasiv este deosebit de nociv pentru inimă şi vasele de sânge. Acest obicei măreşte nivelul de inflamaţie din corp şi ne expune bolilor de tot felul, potrivit exquis.ro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close