Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Dr. Adina Alberts, despre reacțiile adverse ale vaccinărilor: "Totul este trecut sub tăcere, mușamalizat"

Dr. Adina Alberts, despre reacțiile adverse ale vaccinărilor: "Totul este trecut sub tăcere, mușamalizat"

Medicul Adina Alberts a comentat pe reţelele de socializare situaţia reacţiilor adverse înregistrate de serul de AstraZeneca şi decesele produse în campaniile naţionale de vaccinare din lume unde patologia trombotică ar fi principala cauză. Ea a transmis şi câteva recomandări celor vaccinaţi cu serul din lotul cu probleme pentru a mai atenua efectele adverse.

Dr. Adina Alberts, despre reacțiile adverse ale vaccinărilor: "Totul este trecut sub tăcere, mușamalizat"
Sursa foto: Facebook Adina Alberts
de Claudia Popovici    |    12 Mar 2021   •   19:16

Toata lumea şi întreaga Europa are în atenţie un subiect extrem de important care vizează eficacitatea şi posibilele reacţii adverse grave ale serului produs de AstraZeneca. Medicul Adina Alberts a comentat pe reţelele de socializare situaţia reacţiilor adverse înregistrate de serul de AstraZeneca şi decersele produse în campaniile naţionale de vaccinare din lume unde patologia trombotică ar fi principala cauză. Ea a transmis şi câteva recomandări celor vaccinaţi cu serul din lotul cu probleme pentru a mai atenua efectele adverse.

"Mai mult state europene au stopat utilizarea vaccinurilor Astrazeneca pe motiv că în Austria au existat două cazuri grave de reacții adverse trombotice, la două asistente medicale, una dintre ele decedând. Iar în Italia au decedat 4 bărbați, din cauza aceleiași patologii trombotice, unul dintre aceștia la 12 zile de la vaccinare.

Presați de media din toate părțile, într-un final pe la ora 22:30 aseară, oficialitățile din România au stopat utilizarea vaccinului Astrazeneca și la noi în țară, dar doar lotul incriminat ca fiind "defect", și doar pentru o săptămână", a scris medicul Adina Alberts pe Facebook.

Vaccinarea cu serul AstraZeneca, suspendată în România

Din "maximă precauție" spun autoritățile, uitând cu desăvârșire că și în România s-a semnalat cel puțin un deces la mai puțin de 24 de ore de la vaccinarea cu Astrazeneca. Era un bărbat de 47 de ani din Tg Jiu și se întâmpla pe 4 martie. Până la urmă presa italiană a relatat că nu era doar un lot suspect în Italia, ci două, care împreună cu lotul din Austria deja erau prea multe pentru a mai putea accepta cineva teoria "lotului defect". Așa că ar trebui stopată întreagă vaccinare cu Astrazeneca, și punct", mai spune medicul Adina Alberts.

"Am aflat că, în principal, patologia trombotică este cauza acestor decese"

"Am aflat că, în principal, patologia trombotică este cauza acestor decese. Păi dacă este așa atunci cei 77 000 de români care s-au vaccinat cu Astrazeneca ar trebui să nu stea "degeaba". Evident că nu este nevoie de panică. Dar cu calm aceștia ar trebui să ceară părerea medicilor de familie și poate că o testare a timpilor de coagulare ar fi o inițiativă corectă, iar dacă apar modificări ale acestora, atunci să se instituie precoce un tratament anticoagulant sau antiagregant plachetar. Alternativa ar fi să se administreze preventiv, câte o tabletă de Aspenter pe zi, care este de fapt aspirină într-o doză foarte mică,  suficientă însă pentru a preveni coagularea excesivă a sângelui", a mai spus Alberts.

"Totul este trecut sub tăcere, mușamalizat"

Și încă ceva mă frapează... De luni de zile sunt semnalate cazuri de decese, peste tot în lume, atât după vaccinarea cu vaccinul de la Pfizer cât și după cea cu vaccinul Moderna... Sunt semnalate de către medici, pe platformele oficiale unde se raportează reacțiile adverse ale vaccinărilor, mii de decese atât în UE cât și SUA, și nimeni nu oprește nimic. Ba din contră, totul este trecut sub tăcere, mușamalizat, iar daca un medic îndrăznește să vorbească public despre aceste decese este desființat de presă și de colegi.

Aceste favoritisme sunt cel puțin suspecte...”, conchide medicul Adina Alberts pe pagina sa de facebook.

×
Parteneri
Av. Adrian Cuculis, detalii cheie în cazul lui Dumitru Buzatu
x close