Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Băutura care te scapă de durerea de gât şi întăreşte sistemul imunitar. Sofia Vicoveanca: "Se bea caldă, înainte de culcare"

Băutura care te scapă de durerea de gât şi întăreşte sistemul imunitar. Sofia Vicoveanca: "Se bea caldă, înainte de culcare"

"Eu nu merg pe playback, încă mai cânt, am voce", spune îndrăgita interpretă de muzică populară Sofia Vicoveanca, care a dezvăluit o veche rețetă naturistă care o ajută să scape de dureri de gât.

Băutura care te scapă de durerea de gât şi întăreşte sistemul imunitar. Sofia Vicoveanca: "Se bea caldă, înainte de culcare"
Sursa foto: www.london-ent.co.uk
de Claudia Popovici    |    10 Iun 2022   •   16:00

Cu o carieră de succes de peste 60 de ani şi un repertoriu extrem de variat Sofia Vicoveanca îşi răsfață publicul live la fiecare eveniment.

Şi chiar dacă vreo cântare se lasă cu dureri de gât sau răgușeală artista nu dă fuga la farmacie, ci are secretul ei, o veche rețetă naturistă.

Sofia Vicoveanca la 80 de ani: "Eu nu merg pe playback, încă mai cânt, am voce!”

Deși a împlinit 80 de ani, marea interpretă a cântului popular nu păcălește publicul cu înregistrări şi pentru asta are mare grijă de voce şi de sistemul imunitar. Iată cum. 

”Când sunt răcită, răgușită, mai folosesc câteva rețete naturiste. Luați un gălbenuș de ou, un pic de unt cald, cât o nucă, și amestecați totul cu o lingură de zahăr.

Se freacă foarte bine și, după ce se face ca o spumă, se toarnă lapte clocotit. Se bea cald, înainte de culcare.

Este bun pentru plămâni, pentru răceli. Iar pentru răgușeală puteți face un terci din mămăligă, un fel de păsat, cu puțin unt și miere. E un deliciu, face tare bine la gât.

O să scot o cărticică în care o să adaug și aceste sfaturi”, a declarat Sofia Vicoveanca pentru Ego.ro

Citiţi şi: Câţi bani câştigă Sofia Vicoveanca la o nuntă în 2022: "Nu este o chestie de fală"

×
Subiecte în articol: sofia vicoveanca durere de gât
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close