Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Contract nou pentru Adrian Mutu. Cu cine a semnat cel mai bun marcator din istoria naționalei României! 

Contract nou pentru Adrian Mutu. Cu cine a semnat cel mai bun marcator din istoria naționalei României! 

Fostul decar al României, Adrian Mutu, a bătut palma cu o nouă echipă! Și dacă de-a lungul timpului a semnat cu cluburi precum Juventus, Inter sau Chelsea, astăzi, Adrian Mutu începe colaborarea cu o nouă echipă de top. Una medicală de data aceasta.

Contract nou pentru Adrian Mutu. Cu cine a semnat cel mai bun marcator din istoria naționalei României! 
Sursa foto: PR
de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Dec 2021   •   12:16

Golgheterul all time al naționale a semnat un contract de imagine cu M Hospital, cel mai nou complex de servicii medicale din România. 

De-a lungul timpului, Adrian Mutu a fost implicat în mai multe acțiuni în ceea ce privește spitalele publice din România. Fie că a fost vorba de o campanie de donare de medicamente, fie că a donat măști pentru spitalele implicate în lupta COVID sau chiar sume considerabile de bani.  Astăzi, el a ales să îmbrace halatul M Hospital și să facă împreună echipă pentru sănătatea din România. 

"Ne bucurăm că ne-am mișcat suficient de repede și am obținut una din cele mai râvnite semnături ale momentului. M Hospital este o promisiune a excelenței în sănătate, iar Adi Mutu este o certitudine a sportului românesc. Un astfel de parteneriat ne onorează și ne responsabilizează. Dacă ar fi fost medic în activitate, Mutu sigur ar fi îmbrăcat halatul M Hospital”, au declarat reprezentanții complexului de servicii medicale. 

M Hospital s-a lansat în acest an, fiind cel un complex de servicii medicale de top din România. Este situat în București și pune la dispoziția pacienților un spital de chirurgie, farmacie cu program non-stop, serviciu privat de ambulanță, policlinică, laborator de analize medicale, departament de radiologie și o clinică de estetică medicală. 

×
Subiecte în articol: Adrian Mutu M Hospital
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close