Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Dr. Monica Pop: "De ce atâta dezinformare?! Se tem că vor ramâne cu vaccinurile?"

Dr. Monica Pop: "De ce atâta dezinformare?! Se tem că vor ramâne cu vaccinurile?"

Medicul Monica Pop a lansat un nou mesaj critic la adresa autorităților pe care le acuză de dezinformare. Ea este de părere că populației îi este servit un mare neadevăr când oficiali declară că un infectat vaccinat nu mai transmite boala COVID-19.

Dr. Monica Pop: "De ce atâta dezinformare?! Se tem că vor ramâne cu vaccinurile?"
Sursa foto: Monica Pop/Facebook
de Claudia Popovici    |    02 Apr 2021   •   17:55

Medicul Monica Pop a declarat printr-o postare pe rețelele de socializare că nu înțelege rostul acestor dezinformări, mai ales că din comunicatele oficiale reiese clar că persoanele vaccinate, unii chiar cu rapel, s-au reinfectat cu virusul SARS-CoV-2.

„Cum e posibila dezinformarea ca după vaccinare nu se mai îmbolnăvesc?! Indiferent cine susține asta şi ce baza invoca!

INSP-UL a anunțat public acum câteva zile ca 7000 (șapte mii)  de romani vaccinați, unii cu rapel, au făcut boala COVID !!! Si atunci?! Acum dl Col Dr. Gheorghiță spune ca sunt peste 13.400 de testați pozitiv după primul vaccin si peste 1850 după rapel ! Au făcut boala! Deci?!

Se știu si exemple de persoane publice vaccinate, cu rapel, care au făcut COVID după vaccin ( inclusiv după rapel). Col. Dr. Gheorghița are dreptate si surse sigure, doar e șeful campaniei si strategiei de vaccinare! De ce se spune altceva??!!

„De ce atâta dezinformare?! Se tem că vor rămâne cu vaccinurile?”

„De ce atâta dezinformare ??!! Se tem că vor rămâne cu vaccinurile? Sau??!! E normal sa spui asemenea neadevăr populației??!! Cu ce scop??!! Si, cum sa poți spune ca un infectat vaccinat nu transmite??!! Daca e infectat, cum nu transmite??!! Nu e tot INFECTAT??!!

Infectații nu sunt la fel??!!  Că fac forme mai blânde, da, aceasta e menirea vaccinurilor in toate bolile virale!  Dar, NU e real că nu se mai îmbolnăvesc! Iar, daca "nu se îmbolnăvesc", ce sa transmită??!! Si din formularea acestui anunț se deduce simplu care e realitatea", a mai spus medicul Monica Pop.

Dr. Monica Pop: "Vaccinul nu oprește infectarea. Dacă se întâlnește un vaccinat cu cineva cu corona ia boala”

„Orice vaccinat se poate infecta cu coronavirus”

„Orice vaccinat se poate infecta cu coronavirus. Ceea ce face vaccinul este să protejeze ca pacient să facă o formă ușoară, dar de boală nu scapă. Dacă se întâlnește un vaccinat cu cineva cu corona ia boala. Deci sugestia este că acei oameni ( n.r Horeca) să ceară test negativ sau să îl facă la intrare", recomandă medicul Monica Pop.

„Dezinformările duc la neînțelegeri”

"Vaccinarea este soluția. Asta este ceea ce se comunică politic tot timpul și ar trebui spus oamenilor corect pentru că, oamenii nu știu lucrurile astea. Cred că dacă au făcut vaccinul, gata nu mai fac boala. Nu este adevărat! Fac boală ușoară dar e transmit altora. Dezinformările duc la neînțelegeri și la lucruri care se spun și care nu sunt reale", a mai spus medicul Monica Pop.

×
Parteneri
Cod Galben de vijelii, ploi torențiale și grindină. 17 județe vizate
x close