Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Alimentele ”crimă pentru ficat și stomac” la care Irina Loghin a renunțat: ”Sunt înfiorătoare!”

Alimentele ”crimă pentru ficat și stomac” la care Irina Loghin a renunțat: ”Sunt înfiorătoare!”

Celebra Irina Loghin este trecută de 83 de ani, însă vârsta nu i se citește pe chip. Unul dintre factorii care o mențin în formă și mereu frumoasă este stilul de viață sănătos pe care l-a adoptat în urmă cu mult timp în urmă.

Alimentele ”crimă pentru ficat și stomac” la care Irina Loghin a renunțat: ”Sunt înfiorătoare!”
de Laura Dinu    |    04 Mai 2022   •   14:40

"Mi-aș dori ca lumea să aprecieze foarte mult stilul de viață sănătos, nu știe ce pierde. Tot răul din organism vine de la alimentație, ce mănânci. Dovadă că a fost un moment în care niște piftele mi-au lăsat gura apă, dar totodată mi-a venit un miros de ulei încins și am renunțat. 

Pentru toate gospodinele, în general, este așa de simplu să gătești o mâncare. Ai tăiat ceapa, cât mai multă, pentru că se știe că ceapa dă gustul oricărei mâncări. Ceapa dă dulceață, parfum, miros, tot. De ce pui ceapa în ulei, chiar dacă ai călit-o? Pune-o direct în tigaie, pică puțină apă, pune capacul peste ea, las-o să se cristalizeze bine acolo și pe urmă pui uleiul rece, că nu se mai încinge și atunci este o mâncare sănătoasă. 

Trebuie să avem atenție la toate, în primul rând mezelurile, care sunt otravă, groaznice pentru organism, mai ales dimineața. Majoritatea mănâncă afumături, care sunt înfiorătoare, crimă pentru ficat și stomac. Și mulți nu își dau seama că trebuie să simtă și viața sănătoasă, nu doar fumul", a declarat Irina Loghin pentru WOWbiz.ro

×
Subiecte în articol: Irina Loghin mezeluri
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close