Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Mărturia emoționantă a primului pacient supus unui transplant de plămâni în România: „Era o viaţă în care mai mult mă chinuiam decât să trăiesc”

Mărturia emoționantă a primului pacient supus unui transplant de plămâni în România: „Era o viaţă în care mai mult mă chinuiam decât să trăiesc”

Mărturia emoționantă a primului pacient supus unui transplant de plămâni în România: „Era o viaţă în care mai mult mă chinuiam decât să trăiesc”
Sursa foto: foto- captura Antena 3
17 Mai 2018   •   14:24

Antena 3 a stat de vorbă, în premieră, cu primul pacient din România care a fost supus unui transplant de plămâni. Bărbatul povesteşte că viaţa lui era un chin înainte de a suferi intervenţia chirugicală.

El a fost deja externat de la Spitalul Sfânta Maria, acolo unde a fost operat şi spune că acum vrea să facă tot ce nu a putut face înainte de acest transplant.

„Numai cu oxigen, numai dependent de oxigen, nu puteam să plec din casă, stăteam un pic pe scară, intram înapoi, mi-era foarte greu. Era o viaţă în care mai mult mă chinuiam decât să trăiesc. Acum mi s-a schimbat total, a doua naştere. Trebuie să mulţumesc domnilor doctori, echipei care a stat lângă mine 24 de ore din 24 şi m-a ajutat”, a spus emoționat Mugurel Amariţei, primul pacient supus unui transplant de plămâni în România. 

×
Subiecte în articol: transplant pacient România plamani
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close