Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Medicii de familie din Bucureşti au fost anunţati că își primesc doar parţial banii, pe octombrie | "Mâine-poimâine vor începe să plătească și salariile și pensiile 60%"

Medicii de familie din Bucureşti au fost anunţati că își primesc doar parţial banii, pe octombrie | "Mâine-poimâine vor începe să plătească și salariile și pensiile 60%"

Medicii de familie din Bucureşti au fost anunţaţi, de Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului București, că vor primi banii parţial pentru luna octombrie,

Medicii de familie din Bucureşti au fost anunţati că își primesc doar parţial banii, pe octombrie | "Mâine-poimâine vor începe să plătească și salariile și pensiile 60%"
Sursa foto: Agerpres
de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Noi 2023   •   13:20

În înştiinţarea primită de medicii de familie din Bucureşti, de la Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului București, se precizează următoarele. 

"Având în vedere contextul actual privind alocarea creditelor bugetare, vă comunicăm faptul că serviciile medicale aferente lunii octombrie 2023 vor fi decontate parţial, urmând ca diferenţa să fie plătită în cel mai scurt timp"

Citeşte şi: Andrei Baciu: "CNAS a cerut 4,2 miliarde lei și a primit 1,7 miliarde lei din Fondul de rezervă" | Precizări despre repartizarea banilor

"Mâine-poimâine vor începe să plătească și salariile și pensiile 60%. Sau să livreze gaz, energie electrică și apă caldă doar 60% din timp.

Dacă nu mai au bani, că i-au păpat, ce să facă și ei? N-au ce să facă",  a scris medicul de familie Raluca Zoiţanu, pe pagina sa de Facebook.

Mâine-poimâine vor începe să plătească și salariile și pensiile 60%. Sau să livreze gaz, energie electrică și apă caldă doar 60% din timp. Dacă nu mai au bani, că i-au păpat, ce să facă și ei? N-au ce să facă.

Publicată de Raluca Zoițanu pe Duminică, 19 noiembrie 2023

×
Subiecte în articol: medici de familie CNAS salarii
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close