Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Dr. Monica Pop, despre "medicamentele miraculoase": "Aveţi mare grijă, să nu cădeţi în plasa acestor escroci! Sunt inventate pentru bani"

Dr. Monica Pop, despre "medicamentele miraculoase": "Aveţi mare grijă, să nu cădeţi în plasa acestor escroci! Sunt inventate pentru bani"

Medicul Monica Pop, fostul manager al Spitalului de Urgenţe Oftalmologice din Capitală, atrage atenţia asupra unor poveşti "inventate" cu produse miraculoase care sunt, de fapt, "şarlatanii".

Dr. Monica Pop, despre "medicamentele miraculoase": "Aveţi mare grijă, să nu cădeţi în plasa acestor escroci! Sunt inventate pentru bani"
Sursa foto: Agerpres
de Georgiana Adam    |    21 Iun 2022   •   10:17

Renumitul medic spune că este vorba despre produse care promit redare vederii şi ne sfătuieşte să nu cumpărăm sau să folosim astfel de produse pentru că nu sunt omologate şi sunt toxice.

"Apar mereu "poveşti" cu interviuri, cu invenţii miraculoase de tehnici, produse medicamentoase sau dispozitive care pot reda vederea! 

Cu nume inventate de medici sau de studenţi geniali, unele existente, dar respectivii medici nu au nicio legătură cu ce mint oribil aceşti escroci!

La cei cunoscuţi, se folosesc doar de numele lor!

Absolut toate sunt fake! Şarlatanii ordinare! Aveţi mare grijă, să nu cădeţi în plasa acestor escroci!

Nu cumva să cumpăraţi sau să folosiţi! Sunt inventate pentru bani, pentru a înşela pacienţii, sunt neomologate şi toxice! Atenţie!", este mesajul de atenţionare transmis, marţi, de medicul Monica Pop.
 

×
Subiecte în articol: Monica Pop medicamente pastile
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close