Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Orele la care creierul funcţionează cel mai bine şi suntem inteligenţi. Prof. dr. Vlad Ciurea: "Este dovedit ştiinţific"

Orele la care creierul funcţionează cel mai bine şi suntem inteligenţi. Prof. dr. Vlad Ciurea: "Este dovedit ştiinţific"

Există două intervale de timp în care creierul nostru funcţionează cel mai bine e timpul zilei, fără să-l bicium cu cafele, spune cunoscutul prof. dr. Vlad Ciurea.

Orele la care creierul funcţionează cel mai bine şi suntem inteligenţi. Prof. dr. Vlad Ciurea: "Este dovedit ştiinţific"
Sursa foto: Antena 3 CNN/Getty Images | golibo
de Georgiana Adam    |    10 Iul 2023   •   22:00

"Mă gândesc ce am eu de făcut și să mă contraactivez pentru elementele esențiale cu cele două perioade de activitate cerebrală, între 10-12 și 16-18 şi atunci mă concentrez pe acestea.

Aici, între aceste ore, funcționăm cel mai bine, este dovedit cerebral. 

Fără biciuire, fără multitudini de cafele, merge creierul perfect. 

Citeşte şi: Pontul cu care tai foamea. Medic: "Aceasta e rețeta cea mai simplă pentru slăbit. Veți vedea că vă simțiți sătui cu mai puțină mâncare"

Iar la prânz, dacă se poate să mâncăm ceva foarte, foarte ușor, nu trebuie să fie copios ca să te poți concentra mai departe la ceea ce ai de făcut", a spus prof. univ. dr. Vlad Ciurea, la Antena 3 CNN.

×
Subiecte în articol: Vlad Ciurea creier
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close