Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Patronul unei firme de pompe funebre, noul manager al Spitalului Județean Piatra Neamț

Patronul unei firme de pompe funebre, noul manager al Spitalului Județean Piatra Neamț

Patronul unei firme de pompe funebre a devenit noul manager al Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț, fiind numit în funcție de ministrul Sănătății, începând cu 15 mai 2020.

Patronul unei firme de pompe funebre, noul manager al Spitalului Județean Piatra Neamț
Sursa foto: Hepta
16 Mai 2020   •   12:23

Ministrul Sănătății a semnat numirea lui Marius Ghineț în funcția de manager al spitalului începând cu data de 15 mai 2020.

Județul Neamț este considerat județ focar, al doilea după Suceava, cu peste 50 de cazuri de coronavirus la 100.000 locuitori, iar Spitalul Județean a fost al treilea spital din țară devenit focar de COVID-19.

Ca o ironie a sorții, Spitalul Județean are până acum 43 decese în rândul persoanelor infectate cu COVID-19, iar cariera sau activitatea lui Marius Ghineț este legată de cea a firmei de pompe funebre "BIG Funerare" pe care o manageriază de mulți ani, notează stiri-neamt.ro.

Potrivit jurnaliștilor din Neamț, Marius Ghineț ocupă în același timp și funcția de director de logistică al SC Publiserv SA, societate a Consiliului Local Piatra-Neamț care se ocupa de asfaltări și lucrări de întreținere în oraș.

×
Subiecte în articol: Piatra Neamț
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close