Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Platforma de vaccinare se modifică: știm când suntem programați și ce vaccin ni se administrează

Platforma de vaccinare se modifică: știm când suntem programați și ce vaccin ni se administrează

Platforma de vaccinare se modifică, cel mai probabil în prima parte a lunii aprilie, urmând ca românii programați să știe data la care vor merge la vaccinare și ce ser se va administra, a spus, duminică, dr. Valeriu Gheorghiță.

Platforma de vaccinare se modifică: știm când suntem programați și ce vaccin ni se administrează
de Andreea Cigolea    |    21 Mar 2021   •   22:04

Colonelul dr. Valeriu Gheorghiță a declarat, duminică, la Digi 24, că se va face o modificare pe platforma de vaccinare, astfel încât românii vor ști cam când vor fi programați la vaccinare, precum și tipul de vaccin care se va administra,

„Se cam intuiesc (tipurile de vaccin - n.r.), se cam știu centrele ce tip de vaccin au. (...) Eu cred că în prima parte a lunii aprilie este foarte probabil să fie operaționalizată această estimare a timpului până la vaccinarea efectivă. De ce durează atât? Lăsând la o parte procedura tehnică, în fiecare centru de vaccinare mai există încă o parte din cabinete care nu au fost activate. Ele urmează să devină active în prima parte a lunii aprilie”, a declarat Valeriu Gheorghiță.

Coordonatorul campaniei de vaccinare a menționat că până pe 13 aprilie vom mai deschide peste 350 de cabinete noi de vaccinare cu vaccinul produs de Pfizer/BioNTech.

×
Subiecte în articol: vaccin platformã
Parteneri
Documentul exclusiv care arată noua formulă de calcul a pensiilor
x close