Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Plombele pe care mulți le avem, interzise total în Europa! Medicul Radu Țincu: "Cei care le au să le schimbe obligatoriu!"

Plombele pe care mulți le avem, interzise total în Europa! Medicul Radu Țincu: "Cei care le au să le schimbe obligatoriu!"

Medicul toxicolog Radu Țincu a explicat ce este otrăvirea cu mercur și modul simplu în care metalul ajunge în organismul nostru.

Plombele pe care mulți le avem, interzise total în Europa! Medicul Radu Țincu: "Cei care le au să le schimbe obligatoriu!"
Sursa foto: Antena 3
de Laura Dinu    |    10 Iun 2022   •   12:28

"E zona est-Europeană, în care noi suntem extrem de înclinați să credem tot felul de povești supranaturale și conspirații care ne înconjoară. De unde vine povestea cu Mercurul și otrăvirea? Pentru faptul că zona noastră este caracterizată de vrăji și vrăjitorii, când avem o problemă, mulți dintre conaționalii noștri aleg, în loc să meargă la medic, la psiholog, la avocat, să îți rezolve problema, parcă ar apela la o vrăjitoare să le rezolve pe o cale magică problema de care suferă. 

Am studiat mult problema, am și publicat un articol care a fost și premiat legat de ”de ce merg oamenii să facă astfel de vrăji”, din dragoste sau pentru bani. Acestea sunt cele două motive pentru care merg la vrăjitoare, să le rezolve aceste probleme. 

La vrăjitoare, dincolo de incantațiile și toată povestea din spate care e fabuloasă, toate aceste poțiuni pe care ți le dau să le bei, conțin invariabil Mercur. De ce Mercur? Pentru că Mercurul este un metal lichid, deci are o particularitate care te fascinează, faptul că e metal și în același timp curge. În plus, din Antichitate, el a fost asociat cu puterile supranaturale și vrăjitoarele consideră că incantațiile lor sunt preluate de puterea magică a mercurului care se mișcă. Mercurul este argintul viu, se mișcă și atunci, cu el vine în interiorul corpului cu toată puterea cuvintelor pe care ele le rostesc acolo", a declarat Radu Țincu în podcastul lui Cătălin Măruță

”Nu-ți poți imagina cum se vede tot intestinul plin de milioane de biluțe de mercur”

"Am avut acum vreo patru ani un caz al unei profesoare care a fost să-și rezolve problema sentimentală la vrăjitoare și a băut poțiunea și când a terminat, a simțit că i-a rămas între dinți ceva metalic. Și scuipând în palmă ce a rămas, a văzut că erau niște ”biluțe” de mercur. 

Și și-a dat seama că ceva nu e în regulă și a venit la spital. Era din țară, a venit la Floreasca, i-am făcut o radiografie abdominală. Nu-ți poți imagina cum se vede tot intestinul plin de milioane de biluțe de mercur, care erau în tot intestinul ei.  

A fost fascinantă imaginea acestei persoane, care pur și simplu era plină de mercur. Am reușit să-l eliminăm prin tot felul de metode de decontaminare digestivă și femeia este bine. De aici vine povestea. 

”Poți cumpăra la negru cantități industriale de mercur”

E Mercur, dar există zone industriale, e folosit acolo. Poți cumpăra la negru cantități industriale de mercur, nu trebuie să spargi termometre și să aduni mercur”, a mai explicat medicul. 

Plombe interzise la nivel european

”Poate fi la îndemâna oricui. Până nu demult era prezent și la stomatologie, cei care sunt mai în vârstă, își amintesc că erau plombele de amalgam, care erau o compoziție cu mercur. Ele au fost interzise la nivel european, pentru că acel mercur, care era introdus în dinte, ne intoxica pe termen lung. Exista o cantitate continuă! Plus că, astăzi, recomandarea este ca toate aceste plombe de amalgam să fie schimbate cu unele de porțelan, pentru că toxicitatea este mare. 

Acum sincer, astăzi am ajuns la niște date științifice în care ni se spune cu fiecare an cât de mult mercur acumulăm din aceste plombe. Deci este obligatoriu ca ele să fie înlocuite!”, a concluzionat medicul Radu Țincu.  

×
Subiecte în articol: plombe amalgam Mercur
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close